Welkom bij de Vacaturebank!

Een leuke vrijwilligersbaan in Tilburg vind je in de Vacaturebank. Hierin staan vrijwilligersvacatures bij heel verschillende organisaties in Tilburg. Je kunt verschillende dingen doen! Van één keer per maand achter de bar staan in een sportkantine tot één middag per week zingen met ouderen. Van rondleidingen geven in een museum tot de dieren van een kinderboerderij verzorgen.

Zoek en vind
Op de vacaturebank kun je zelf aangeven wat je zoekt door de selectievelden te gebruiken. Heb je hulp nodig? Loop dan gerust binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk.

Vind je een vacature interessant? Klik dan op de rode tekst (Klik om te reageren) onder aan de vacaturetekst.

Voor organisaties
Organisaties in de non-profitsector kunnen zelf hun vacatures plaatsen en beheren. Neem daarvoor contact op met het Vrijwilligerspunt in jouw wijk.

Heeft jouw organisatie al een account? Download dan hier de handleiding voor de module 'mijn eigen dossier'.

Contact
Je kunt een afspraak maken voor een gesprek op een van de Tilburgse Vrijwilligerspunten in de wijk. Dan informeren we je over diverse mogelijkheden en helpen je bij het maken van een keuze. Heb je een vraag over de Vacaturebank? Stuur dan gerust een mail naar adviespunt@contourdetwern.nl of bel 013 549 86 46. We helpen je graag verder.