Sollicitatie- en assessmenttraining voor jongeren tot 30 jaar

< Ga terug naar overzicht
Categorie
Communicatie en persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Vrijwilligers
Scholingstype
Training
Organisatie
De Maatwerkfabriek
Locatie
MFA Het Spoor, Schaepmanstraat 36, 5041 AR Tilburg
Startdatum
11-10-2017
Vervolgdata
25-10-2017
Lestijd
13.00 - 17.00 uur
Als je op zoek bent naar een (nieuwe) baan, dan is de kans groot dat je met een sterke brief en een of twee succesvolle gesprekken nog geen contract aangeboden krijgt. Een assessment wordt namelijk steeds vaker gebruikt voor het selecteren van nieuw personeel, maar ook binnen verschillende opleidingen. Tijdens een assessment worden jouw kwaliteiten, persoonlijkheid en vaardigheden gemeten. Zo kan een werkgever goed beoordelen of jij in de functie past. Maar wat kan je tijdens zo'n assessment verwachten en hoe bereid je je hierop voor? Wat kan je verwachten in een sollicitatiegesprek?

Aanvullende informatie

Inhoud

De training start met specifieke persoonlijke wensen en leerdoelen voor deze training. Onder leiding van een ervaren trainer leer je spelenderwijs je talenten kennen. We oefenen met gevarieerde en praktijkgerichte oefeningen. Diverse prikkelende, speelse en verrassende werkvormen worden afgewisseld. TIjdens de uitvoering van de oefeningen en opdrachten leggen we steeds de koppeling met de persoonlijke en professionele context. Deze aanpak helpt je over drempels heen en stimuleert je het beste uit jezelf te halen.

Let op: we gaan geen sollicitatiebrieven of cv's maken/schrijven!

Voor wie?

Voor vrijwilligers tot 30 jaar die zich gedegen willen voorbereiden op een sollicitatiegesprek/assessment of op een moeilijk gesprek. 

Docent

Milo Hoefsloot, de Maatwerkfabriek 

Aanmelden

Aub aanmelden vóór 20 september 2017. 

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 12 plaatsen beschikbaar
Kosten
gratis