Regie houden in moeilijke gesprekken (2 dagdelen)

< Ga terug naar overzicht
Categorie
Communicatie en persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Vrijwilligers
Scholingstype
Training
Organisatie
2Bloom Training & Coaching
Locatie
nog niet bekend
Startdatum
03-10-2017
Vervolgdata
11-10-2017
Lestijd
09.00 - 12.30 uur
Heb jij regelmatig te maken met het voeren van moeilijke gesprekken? Wat drijft jou en waar gaat het jou écht om in communicatie? Wat is belangrijk voor jou in een (moeilijk) gesprek en wat niet? Wat wil je met het gesprek bereiken? Tijdens deze workshop krijg je inzicht en gereedschap om de regie te behouden in (moeilijke) gesprekken. Je krijgt zicht op eigen overtuigingen die je hanteert en hoe die een valkuil kunnen zijn tijdens gesprekken.

Aanvullende informatie

Inhoud

Deze workshop bestaat uit twee trainingsmomenten met daartussen een aantal weken waarin je met het geleerde aan de slag gaat. In het eerste dagdeel krijg je handige stappen aangereikt om de regie te behouden. We sluiten dit eerste dagdeel af met een huiswerkopdracht. Tijdens het tweede dagdeel kijken we terug naar de huiswerkopdracht en waar nodig zetten we de puntjes op de i.

Voor wie?

Het is geen basis-communicatietraining, echter een training voor gevorderden.  Deelname heeft zin als je basis-communicatievaardigheden beheerst en regelmatig te maken hebt met voeren van moeilijke gesprekken. Zorg dat je voldoende ervaringen kunt inbrengen in de training. 
 

Docent

 Inge Molin, 2Bloom Training & Coaching

Aanmelden

Aub aanmelden vóór

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 12 plaatsen beschikbaar
Kosten
gratis