Spreken in het openbaar en leidinggevende ervaring opdoen bij Toastmasters Tilburg

< Ga terug naar overzicht
Categorie
Communicatie en persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Iedereen
Scholingstype
Bijeenkomst
Organisatie
Toastmasters Tilburg
Locatie
MFA Het Spoor, Schaepmanstraat 36, 5041 AR Tilburg
Startdatum
Lestijd
20.15-22.15 uur
Wil je leren om zelfverzekerd te spreken in het openbaar en spelenderwijs serieuze leidinggevende ervaring opdoen? Dan is Toastmaster de plek voor jou! Bij Toastmasters leer je door te doen. En met de hulp van mede-clubleden bereik je jouw doelen in je eigen tempo.

Aanvullende informatie

Zo werkt Toastmasters

  • Een Toastmastersbijeenkomst is een leren-door-doenworkshop waarin deelnemers hun spreekvaardigheid en leidinggevende vaardigheden aanscherpen in een ontspannen sfeer. Tijdens een clubbijeenkomst oefen je het houden van voorbereide toespreken en het geven van ge├»mproviseerde presentaties. Er is geen instructeur bij zo'n bijeenkomst. In plaats daarvan evalueren de leden elkaars presentaties. Deze feedback is een belangrijk onderdeel van het succes van het programma.
  • Leden ontwikkelen hun communicatieve vaardigheden aan de hand van het handboek Competent Communication, een serie van 10 opdrachten met uitgebreide uitleg. Hiermee leg je in je eigen tempo het fundament voor doeltreffend en ontspannen spreken in het openbaar.
  • Leiderschapsvaardigheden leer je door het vervullen van diverse rollen in de bijeenkomsten en door opdrachten.

Hoe?

We hanteren het gilde-concept bij het leerproces van onze leden. Ervaren leden begeleiden de beginners, zodat iedereen steeds weer bijleert. En door het samen te doen, wordt het makkelijker en leuker. Kortom: wees welkom om een keer te komen kijken bij onze club! 

Is Toastmasters iets voor mij?

Toastmasters helpt je persoonlijk en professioneel te groeien. Denk hierbij aan communicatieve vaardigheden, sociale vaardigheden, presentatievaardigheden, leidinggeven en nog veel meer.

Voor wie?

Iedereen boven de 18 jaar kan lid worden van Toastmasters Tilburg. Iedereen heeft baat bij Toastmasters, zowel beginnende als gevorderde sprekers kunnen hun vaardigheden verbeteren. 

Wanneer?

Bijeenkomsten vinden tweewekelijks op maandagavond (van de oneven weeknummers) plaats in een zaal in MFA Het Spoor in Tilburg. De bijeenkomst start om 20.15 uur en duurt tot 22.15 uur. Daarna praten en borrelen we gezellig nog wat na. 

Interesse?

Gasten zijn van harte welkom om een avond bij te wonen. Kom gerust eens langs om te proeven van de sfeer waarin wij met elkaar onze spreek- en leiderschapsvaardigheden oefenen. Het is geheel vrijblijvend, maar laat ons wel even weten dat je komt via het inschrijfformulier van Toastmasters Tilburg

Let op!

Aan deze bijeenkomsten zijn kosten verbonden. Informeer bij je vrijwilligersorganisatie of zij deze kosten voor jou kunnen/willen betalen. 

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 10 plaatsen beschikbaar
Kosten
informeer naar de kosten van deze bijeenkomsten