Vrijwillig in beweging

< Ga terug naar overzicht
Categorie
Overig
Doelgroep
Vrijwilligers
Scholingstype
Training
Organisatie
Menss, meedoen & sociale stijging
Locatie
De Krachtcentrale013, Boomstraat 131, 5038 GP Tilburg
Startdatum
Lestijd
nog niet bekend
Heb je nog plezier in het vrijwilligerswerk dat je doet? Sluit het nog aan bij jouw behoeften en mogelijkheden? Word je voldoende uitgedaagd? Kun je je sterke kanten voldoende inzetten?

Aanvullende informatie

Inhoud

  • In deze training deel je met negen anderen je ervaringen, doe je nieuwe kennis op en kom je tot nieuwe inzichten over je ontwikkeling. Misschien kom je tot de conclusie dat je huidige vrijwilligers-baan prima past. Maar het kan ook zijn dat je bent uitgeleerd en dat je een nieuwe omgeving nodig hebt om andere kanten van jezelf te ontwikkelen.
  • Je gaat nadenken over jezelf en sparren met de andere deelnemers. Daarnaast ga je een aantal organisaties bezoeken om even in de keuken te kijken en te proeven aan de sfeer en misschien nieuwe mogelijkheden te ontdekken.
  • Na de training ga je zes maanden ervaring opdoen in een nieuwe werkomgeving waar je met je persoonlijke-ontwikkelingsplan je sterke kanten verder gaat ontwikkelen.  

Zodra we voldoende aanmeldingen hebben gaan we van start.

Informatiebijeenkomst

Op vrijdag 6 april is er van 10.30 tot 11.30 uur in wijkcentrum Koningshaven, Kruisvaardersstraat 32 te Tilburg, een bijeenkomst gepland waar meer informatie gegeven zal worden over de inhoud van de training. Deze bijeenkomst is zowel bedoeld voor vrijwilligers als voor professionals die met vrijwilligers werken. Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd. Aanmelden kan via receptiekoningshaven@contourdetwern.nl of 013-5425729.

Vrijwilligers die deelname aan de training overwegen krijgen ook altijd eerst nog een kennismakingsgesprek. 

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?

Stuur een e-mail naar: receptiekoningshaven@contourdetwern.nl  of bel 013-542 57 29.  

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 10 plaatsen beschikbaar
Kosten
gratis