Categorie
Computer, internet en social media
Doelgroep
Iedereen
Scholingstype
Bijeenkomst
Organisatie
de Bibliotheek Midden-Brabant
Locatie
Diverse locaties
Startdatum
Lestijd
verschillende lestijden
Shoppen, bankzaken regelen of informatie opzoeken: het gaat tegenwoordig altijd via internet. Voor de meeste mensen de gewoonste zaak van de wereld, maar voor sommigen nog een onbekende wereld. Ben of ken jij iemand die nog niet zo bekend is met computers en internet? Dan ben je welkom bij de Klik & Tak-inloopspreekuren of de Klik & Tik-training.

Aanvullende informatie

Klik & Tik-inloopspreekuren

Heb je een concrete vraag? Kom dan naar het inloopspreekuur. De wekelijkse spreekuren zijn op:

  • Woensdag van 10.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek 't Sant
  • Woensdag van 13.30 tot 15.30 uur in het Digilab (eerste etage) van de Bibliotheek Tilburg Centrum 

Let op: kijk altijd even in de agenda op deze pagina voordat je een Klik & Tik-inloopspreekuur bezoekt. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Klik & Tik-trainingen

Heb je geen concrete vraag, maar wil je wel stap voor stap, in je eigen tempo, begeleid worden door vakkundige en geduldige trainers? Volg dan de Klik & Tik-training.

In zes bijeenkomsten leer je typen en e-mailen. Ook leer je alles over online zoeken en over social media, zoals Facebook. Je oefent in een speciaal programma en niet met je eigen persoonlijke (inlog)gegevens. Er kan dus niks misgaan. De Klik & Tik-trainingen vinden regelmatig plaats in verschillende vestigingen.

Aanmelden/kennismaken met (gratis) training

Heb je belangstelling in het volgen van een gratis training? Klik dan op deze pagina in de agenda op een training en lees hoe je je kunt aanmelden.

Wil je eerst kennismaken met de training? Dat kan! Kom naar het wekelijkse inloopspreekuur. Een medewerker staat klaar om uitleg te geven over het oefenprogramma. 

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 5 plaatsen beschikbaar
Kosten
gratis (na aanmelding)