Categorie
Zorg, welzijn en gezondheid
Doelgroep
Geïnteresseerden
Scholingstype
Workshop
Organisatie
Bibliotheek LocHal
Locatie
Bibliotheek LocHal, Burg. Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg
Startdatum
28-10-2019
Lestijd
19.30-21.00 uur
We weten allemaal dat bewegen belangrijk is. Maar toch blijkt het lastig te zijn om iedere dag genoeg stappen te zetten. Hoe zorg je ervoor dat je met een druk leven toch nog genoeg beweging krijgt? Dat leer je tijdens deze workshop. We richten ons op wat je WEL wilt en kunt en niet op wat NIET kan of lukt en ook gaan we van 'moeten' naar 'willen'!

Aanvullende informatie

Een beetje meer bewegen en iets minder stress

Wie wil dat nu niet? In 2018 zijn we binnen de Bibliotheek Midden-Brabant gestart met dit traject. Een traject van een beetje meer bewegen, wat gezonder eten en iets minder stress :-)! De methodiek van het zetten van kleine haalbare stapjes om je doelen te halen, sprak erg aan. Het traject zorgde ook voor een bewustwordingsproces over gezond leven.  Het heeft veel deelnemers aan het denken gezet en in beweging gebracht. Daarom bieden we deze workshops ook dit jaar weer aan, maar nu speciaal voor al onze vrijwilligers.

Trainer Peter Verbeek

Over de trainer Peter Verbeek: Peter is mede-eigenaar van het Platform ‘It’s my life’, met een innovatieve manier om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Meer weten…kijk dan hier: https://www.itsmylife24.nl/about.html#

Iedere bijeenkomst begint Peter met uit te leggen waarom we doen wat we doen. En waarom het zo moeilijk is omdat patroon te doorbreken. Het is zeker niet jou schuld dat het regelmatig niet lukt! Daarna volgen tips hoe iedereen in kleine haalbare stapjes, toch een gezonder maar nog steeds gezellige leefstijl kan ontwikkelen. 

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 5 plaatsen beschikbaar
Kosten
gratis