Liftjeleven, neem het heft in eigen hand!

< Ga terug naar overzicht
Categorie
Overig | Communicatie | persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Vrouwen
Scholingstype
Training
Organisatie
Feniks
Locatie
Feniks, NS plein 17, 5014 DA Tilburg
Startdatum
23-10-2019
Lestijd
09.30-12.15 uur
EEN LEUK LEVEN MET EEN KLEINE BEURS!
Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Een hele opgave, want hoe kun je met minder budget toch een leuk leven leiden? In een Liftjeleven groep ga je hiermee concreet aan de slag. Juist omdat het zo praktisch is, zie je snel resultaat.

Aanvullende informatie

Het programma

Vind je het ook lastig om in actie te komen? Het Liftjeleven programma helpt je hierbij. Je leert die dingen te veranderen in je leven, waar jij voor kiest. Dat doe je stap voor stap: op een positieve, leuke manier, samen met andere vrouwen. Je werkt in een vaste werkgroep van ongeveer 8 personen. De groep komt gedurende 14 weken iedere woensdagochtend bij elkaar met een speciaal getrainde begeleider.
Met behulp van het unieke lesmateriaal “Gelukkig met genoeg” deel je ervaringen en geef je elkaar tips. Het programma wordt afgesloten met een certificaatuitreiking: een feestje om jouw successen te vieren! 

Duur

13 weken (tijdens de schoolvakanties ben je vrij). 

Voor wie?

Wil jij het heft in eigen handen nemen en aanpakken? Dan is het Lifjeleven programma iets voor jou. Voorwaarde is wel dat je actief meedoet. En je moet openstaan voor andere mensen, want je werkt in een groep.

Meld je aan door je naam en telefoonnummer te mailen naar kristel.doorakkers@fenikstilburg.nl of bel 013 5421896

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 3 plaatsen beschikbaar
Kosten
gratis, inclusief lesmateriaal. Voorwaarde is dat jij actief meedoet.