KennisKans: omgaan met stress

< Ga terug naar overzicht
Categorie
Zorg, welzijn en gezondheid
Doelgroep
Geïnteresseerden
Scholingstype
Workshop
Organisatie
Bibliotheek LocHal
Locatie
Bibliotheek LocHal, Burg. Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg
Startdatum
09-12-2019
Lestijd
19.30-21.00 uur
Ervaar jij ook weleens stress? Langdurige stress is zeer ongezond en eveneens een belangrijke veroorzaker van veel welvaartsziekten. In onze huidige maatschappij is vermijden van stress zeer moeilijk (en ook niet helemaal wenselijk) dus je kan er maar beter goed mee om leren gaan. Via kennis, maar ook zeker via diverse oefeningen, geeft sportinstructeur, ondernemer en coach Peter Verbeek je in deze workshop over mentale weerbaarheid handvatten om beter om te gaan met een stressvolle wereld.

Aanvullende informatie

KennisKans

Deze workshop maakt onderdeel uit van KennisKans. Bedrijven, onderwijsinstellingen en organisaties worden uitgedaagd om hun kennis te delen met de inwoners van Tilburg en omgeving. Door middel van KennisKans kunnen geïnteresseerden gratis deelnemen aan bestaande, interne kennistrajecten die worden opengesteld aan een algemeen publiek. Vanuit de gedachte van een leven lang leren en van een hedendaagse economie waarin kennisdelen steeds belangrijker wordt.

Meld je dan aan door een mail te sturen aan kenniskans@bibliotheekmb.nl

De Bibliotheek Midden-Brabant biedt deze vitaliteitsworkshop, op maandag 18 november, aan hun vrijwilligers aan, maar stelt een aantal extra plaatsen beschikbaar. Wil je gebruik maken van zo’n plek? Meld je dan aan door een mail te sturen aan kenniskans@bibliotheekmb.nl.

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 4 plaatsen beschikbaar
Kosten
gratis, aanmelding via website Bibliotheek Lochal