Maak van 2020 Jouw Succesjaar!

< Ga terug naar overzicht
Categorie
Communicatie | persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Vrijwilligers
Scholingstype
Workshop
Organisatie
Met Vos Coaching
Locatie
MFA de Symfonie, Eilenbergstraat 250, 5011 EC Tilburg
Startdatum
20-02-2020
Lestijd
9.30-12.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur)
De dagen vliegen voorbij en jij krijgt maar geen controle op je agenda, op je doel en op je droom. Hoe hou jij je aan je goede voornemens? Focus en maak het visueel!

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jouw voornemens, jouw doelen voor 2020, jouw dromen en jouw uitkijk momenten. Dit doen we door creatief te visualiseren. Of het nu je liefdesleven, carrière of persoonlijke ontwikkeling betreft: we gaan aan de slag met een onderwerp dat jou aanspreekt en dat jij wil gaan visualiseren, om zo 2020 naar jouw hand te zetten. Je krijgt begeleiding in het formuleren van jouw doelen en we gaan kijken naar de dingen die je nu écht wilt in het leven. We gaan tijdens deze workshop vooral buiten de kaders denken en met verschillende oefeningen jouw dromen en doelen duidelijk en visueel maken!

Aanvullende informatie

Wat houdt de workshop in?

Energie is overal en door de mindset voor 2020 meteen goed neer te zetten, trek jij de zaken aan waar jij naar toe wil. Tijdens de workshop gaan we daarmee spelen en oefenen, totdat het duidelijk is voor je. Om deze mindset en goede voornemens vast te maken, maken we het visueel met een vision board. Een vision board geeft je inzichten en bevordert je doel door het zichtbaar te maken door middel van creativiteit. Plaatjes, inspirerende teksten, foto’s, tekeningen, mindmaps, alles mag en kan om jouw beeld te maken. Gaandeweg ontstaat er een vision board welke je elke dag herinnert aan je doel, je droom of goede voornemen, zodat je het makkelijker volhoudt en je onderbewustzijn blijft prikkelen. 

De workshop is in groepsverband. Laat je inspireren door de verhalen en doelen van anderen!

Wat is er bij de workshop inbegrepen?

Tijdens de workshop zijn er allerlei materialen aanwezig:

  • - vision board karton
  • - visuals en plaatjes
  • - tijdschriften
  • - scharen, lijm
  • - stiften, kleurpotloden
  • - koffie en thee 

Zelf meenemen

Al deze materialen worden geheel verzorgd. Wel kan het fijn zijn om al een aantal inspirerende en persoonlijke afbeeldingen, teksten en materialen mee te nemen die jij graag op je vision board wil hebben. 

Gastdocente

De workshop wordt gegeven door Mirjam Vos, die graag mensen wil inspireren om meer uit het leven te halen en hun mindset te veranderen. Ze doet dit door middel van workshops, trainingen, talks en één-op-één begeleiding. 

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 12 plaatsen beschikbaar
Kosten
gratis