Vrijwilligersmarkt 2020

< Ga terug naar overzicht
Categorie
Doelgroep
Voor iedereen die overweegt vrijwilligerswerk te gaan doen (of al actief is als vrijwilliger) en die nieuwsgierig is wat vrijwilligerswerk inhoudt
Scholingstype
Informatiemarkt
Organisatie
Vrijwilligers Tilburg
Locatie
Fontys Hogeschool Tilburg (Stappegoor), Professor Goossenslaan 1-01, Mollergebouw P1
Startdatum
19-03-2020
Lestijd
15:00 - 18:00 uur
Kom geluk zaaien op 19 maart
Uit onderzoek blijkt dat vrijwilligerswerk zorgt voor een groter geluksgevoel. Dus…kom naar de grote Tilburgse Vrijwilligersmarkt en word HAPPY!

Aanvullende informatie

Beleef de markt

Vrijwilligers Tilburg organiseert tijdens de Dutch Happiness Week een markt die je moet beleven: Er zijn tientallen vrijwilligersorganisaties aanwezig bij Fontys Hogescholen Tilburg die graag me jou in gesprek gaan.

Verzamel kanskaarten in het LIVE Monopolyspel, bezoek de barber, laat je inspireren door de ‘motivational speaker’, get a gadget, kom ff chillen in de Vacaturebank, praat met een matchmaker, doe de vrijwilligerstest en scoor een leuke vrijwilligersklus.

Oogst geluk

Ontmoet nieuwe mensen en werk aan je netwerk. Doe iets waar je keigoed in bent of leer nieuwe skills en bouw aan je cv. Doe iets wat zinvol is en wat jou zin geeft. Maak iemand happy en word het zelf ook! Met jou samen maken we de wereld mooier!

Wat jouw reden ook is, vrijwilligerswerk is leuk, ongelooflijk divers en maakt je zelf gelukkiger! 

Ben je benieuwd wat voor vrijwilligerswerk er in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout te doen is? En wil je je oriënteren op een vrijwilligersbaan of korte (eenmalige) klus die bij jou past? Kom dan in actie! 

Bezoek op 19 maart tussen 15:00 en 18:00 uur de gratis Vrijwilligersmarkt bij Fontys Hogescholen, locatie Stappegoor Tilburg, gebouw P1 (Rondom de mediatheek)


(klik hier als je je vooraf wilt orienteren of vrijwilligerswerk iets voor jou is)

Go social

Volg ons op sociale media:

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 290 plaatsen beschikbaar