In vijf stappen naar geluk, lezing van Walter Vermeer (o.a. trouwambtenaar Married at first sight)

< Ga terug naar overzicht
Categorie
Overig
Doelgroep
Iedereen
Scholingstype
Lezing
Organisatie
Vrijwilligersacademie Tilburg i.s.m. Bibliotheek de Lochal
Locatie
Bibliotheek LocHal, Burg. Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg
Startdatum
16-03-2020
Lestijd
20.00-ongeveer 21.00 uur
In een meer dan openhartig verhaal neemt Tilburger Walter Vermeer de zaal mee in zijn zoektocht naar geluk. Als kindje van 4 jaar oud liep Walter brandwonden op in zijn gezicht en hoe vind je dan je weg in het leven? Vijf stappen zijn cruciaal geweest in zijn zoektocht naar zelfvertrouwen en uiteindelijk geluk. Met humor, emotie, interactie en heel veel energie ontdekken we de vijf stappen.

Tijdens zijn lezing zal Walter ook voorlezen uit zijn kinderboek “de jongen met het baardje”. Een volledig autobiografisch kinderboek over zelfvertrouwen en geluk. Een lezing die inspireert en motiveert op weg naar geluk.

Aanvullende informatie

Inhoud

In dit verhaal neemt Walter de zaal mee in de fases van zijn leven waarin hij op zijn manier zijn weg heeft gevonden op weg naar geluk, het podium en uiteindelijk televisie. Aan de hand van levendige anekdotes, kwetsbare voorbeelden en interactie met de zaal, wandelt Walter samen met de zaal door zijn leven.

"Dit is het verhaal van Walter, maar eigenlijk is dit het verhaal van ons allemaal. Zelfvertrouwen is vluchtig en iedereen zou er wel iets meer van willen hebben. Hoe doe je dat nou en welke stappen heeft Walter gezet op weg naar zelfvertrouwen. Deze lezing geeft een bijzondere inkijk in het hoofd en het leven van iemand die al ruim 25 jaar met veel succes op het podium staat. De littekens hebben Walter nooit weerhouden om zijn dromen waar te maken. Als kind dacht Walter dat een carrière op het podium en op televisie niet mogelijk zou zijn maar niets bleek minder waar. En dat is precies waar de lezing en het boek over gaan. Deze lezing gaat over durven dromen en over volmondig “ja” zeggen tegen jezelf, over meer van jezelf durven laten zien en de verhoogde kans die dan ontstaat dat succes ook volmondig “ja” gaat zeggen tegen jou." 

Over Walter Vermeer

Tilburger Walter Vermeer is zanger, entertainer, personal coach, dagvoorzitter, trouwambtenaar in RTL's Married at First Sight en sinds kort schrijver. Meer info over Walter kun je vinden op https://waltervermeer.nl/

Dutch Happiness Week

Deze lezing wordt in samenwerking met de Bibliotheek de Lochal georganiseerd tijdens de Dutch Happiness Week (14-22 maart). Tijdens deze week vindt er in Tilburg, Eindhoven en in ander plaatsen in Nederland volop programmering plaats rondom geluk. In de Bibliotheek LocHal zijn er activiteiten over food, geld, werk en kinderen. De geluksagenda van Bibliotheek de Lochal kun je vinden op www.bibliotheekmb.nl/dutch-happiness-week

Wist jij dat vrijwilligerswerk zorgt voor een groter geluksgevoel? Wil jij dat ook ervaren, kom dan op 19 maart tussen 15.00-18.00 uur naar de gratis Vrijwilligersmarkt bij Fontys Hogescholen (ook onderdeel Dutch Happiness Week). Er zijn tientallen vrijwilligersorganisaties die graag met jou in gesprek gaan. Met jou samen maken we de wereld mooier!

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 70 plaatsen beschikbaar
Kosten
gratis