Gelukkiger worden in 1 dag: Hoe dan? (aanvang 16 uur)

< Ga terug naar overzicht
Categorie
Persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Iedereen
Scholingstype
Workshop
Organisatie
Vrijwilligers Tilburg
Locatie
Fontys Hogeschool Tilburg (Stappegoor), Professor Goossenslaan 1-01, Mollergebouw P1
Startdatum
19-03-2020
Lestijd
16:00-16:30 uur
Op donderdag 19 maart vindt er een inspirerende workshop plaats op de vrijwilligersmarkt bij Fontys in het Stappegoorgebied.

Aanvullende informatie

Laat je motiveren

Deze interactieve workshop wordt verzorgd door motivational speaker Joshua Daniel (Oprichter van Level Up 365). Tijdens deze workshop ontvang je praktische tips die je gaan helpen om gemotiveerder en gelukkiger in het leven te staan! Dit is niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook iets dat je weer  door kunt geven aan de mensen in jouw omgeving. Kortom; het wordt een dag die jij niet mag missen!

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij erbij zijn? Voel je welkom en meld je snel aan via de onderstaande link!

Wie is Joshua Daniel?

Joshua is een inspirerende jongeman die voor zijn leeftijd al best wat heeft meegemaakt. Vanuit de meest uitzichtloze situatie heeft hij zijn leven compleet getransformeerd. Het is zijn missie geworden om anderen te helpen dit ook te doen.

Wat is Level Up 365
Level Up 365 helpt de nieuwe generatie meer controle te krijgen over zichzelf en hun leven. Dit doen ze door middel van Empowerment training, Empowerment Coaching en het aanreiken van video’s + praktische tools. We helpen jou beter om te gaan met alle stres, druk en verwachtingen van deze tijd.

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 15 plaatsen beschikbaar
Kosten
0