Vorig jaar is er voor het eerst een nieuwe opzet gekozen om de vrijwilligers uit de gemeente Tilburg te bedanken. Dit was zeer succesvol. Zo’n 3200 vrijwilligers hebben in 2016 een persoonlijk bedankje verzilverd. Een mooi resultaat dat wij niet hadden kunnen realiseren zonder de hulp van sponsoren. Dit jaar proberen we het aantal bedankjes in de webshop (www.vrijwilligersbedankt.nl) fors te verhogen, omdat we verwachten dat er dit jaar veel meer vrijwilligers gebruik gaan maken van de mogelijkheid om persoonlijk een bedankje uit te zoeken. De acquisitie hiervoor is volop bezig.

Sponsoring

Bedankjes en workshops worden voor een deel belangeloos beschikbaar gesteld door maatschappelijk betrokken partners die vrijwilligers(-werk) een warm hart toedragen. Je kunt daarbij denken aan een (gratis) bezoek aan de bioscoop, museum, theater, sportwedstrijd maar bijvoorbeeld ook aan producten, workshops en kortingsbonnen.

Doe mee !!

Weet jij maatschappelijk betrokken ondernemers en organisaties uit de Gemeente Tilburg om ons hierin te ondersteunen? Of ben jij er zelf een? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ContourdeTwern: 013 – 583 99 99 (vraag naar de medewerkers van VrijwilligersBedankT) of mail naar vrijwilligersbedankt@contourdetwern.nl

 

Namens de gemeente Tilburg, ContourdeTwern en alle vrijwilligers, alvast heel erg bedankt! Samen maken we er ook dit jaar weer een succes van.