Kent u een vrijwilliger uit de gemeente Tilburg die het verdient om in het zonnetje gezet te worden omdat hij/zij van onschatbare waarde is voor de samenleving? Bent u enorm onder de indruk van een groep vrijwilligers, een vrijwilligersproject of een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Tilburg? Dan nodigt ContourdeTwern u van harte uit om hen voor te dragen voor één van de vrijwilligersprijzen van de gemeente Tilburg. Gebruik hiervoor een van onderstaande formulieren en stuur dit uiterlijk 7 september a.s. terug.

Voordrachtformulieren Vrijwilligersprijzen 2017

Klik hier voor het voordrachtformulier Vrijwilliger van het Jaar.

Klik hier voor het voordrachtformulier Vrijwilligersorganisatie van het Jaar.

Een deskundige jury zal uit alle inzendingen drie organisaties en drie vrijwilligers selecteren. Deze genomineerden zullen eind september bekend gemaakt worden in het Brabants Dagblad. Daarna kunnen alle inwoners uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout een maal hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie. Op vrijdag 3 november worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking, aangeboden door Interpolis en Rabobank Tilburg e.o.

Jonge Vrijwilligersprijs
Om vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren en te promoten, reiken we ook dit jaar de Jonge Vrijwilligersprijs uit. Voorgedragen vrijwilligers in de leeftijd tot 22 jaar komen automatisch in aanmerking voor deze prijs. In tegenstelling tot de twee overige categorie├źn bepaalt enkel de jury wie de Jonge Vrijwilliger van het jaar 2017 wordt.