Op vrijdag 3 november zijn tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Interpolis de felbegeerde Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2017 uitgereikt.

Echtpaar Looijkens Vrijwilligers van het Jaar

Marij en Paul Looijkens zijn tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Interpolis verkozen tot 'Tilburgse Vrijwilliger van het Jaar 2017' Beiden zetten zich al ruim 20 jaar met hart en ziel in in Wijkcentrum de Baselaer.

• 't Koffiemomentje in Udenhout gekozen tot Tilburgse Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2017.

't Koffiemomentje is een reactie op de grote vergrijzing in het dorp en de daarmee gepaard gaande problemen als dementie, verminderde mobiliteit en eenzaamheid. 't Koffiemomentje biedt ouderen twee ochtenden in de week de mogelijkheid om de deur uit te zijn, even bijpraten onder het genot van een kopje koffie.

• De Jonge Vrijwilligersprijs ging naar de 20-jarige Abdellah Aknin.

Abdellah is al van jongs af aan actief bij de IMC Weekendschool. Hij zet zich wekelijks in om kinderen te begeleiden en te motiveren. Een mooi voorbeeld voor de jeugd in Tilburg Noord.

Dank aan sponsoren

De Tilburgse Vrijwilligersprijzen worden elk jaar uitgereikt in opdracht van de Gemeente Tilburg en georganiseerd door ContourdeTwern.

De compleet verzorgde feestelijke avond en het prijzengeld wordt beschikbaar gesteld door Rabobank Tilburg En Omstreken en Interpolis

De helft van het prijzengeld mogen de winnaars besteden aan een zelf gekozen goed doel.

De avond werd opgeluisterd door zanger Tim Remie, The Jukebox Boys en dansgroep NON STOP