10.000 geschenken

De inzet van vrijwilligers is voor veel organisaties onmisbaar. De gemeente Tilburg i.s.m. ContourdeTwern zetten daarom graag de vele vrijwilligers die zich belangeloos inzetten in het zonnetje. Op de webshop van VrijwilligersbedankT mogen zij jaarlijks een cadeautje voor zichzelf selecteren uit een breed aanbod van artikelen die geschonken worden door sponsors. Ongeveer 65 Tilburgse bedrijven, organisaties en kleine zelfstandigen waaronder GroenRijk Tilburg , Lunchroom Carrousel, Theaters Tilburg , Rooi Pannen Plus supermarkt en Rooi Pannen Restaurant,  hebben samen gezorgd voor de riant gevulde webshop met meer dan 10.000 (!) geschenken en activiteiten.  Zonder de hulp van de gulle gevers - financieel of in nature - was deze grootse VrijwilligersbedankT 2017 niet gelukt.

Onze hartelijke dank!

Vrijwilligers schenken cadeaus aan de Quiet

De vrijwilligers konden er ook voor kiezen hun eigen bedankje te schenken aan Quiet Tilburg. Van die mogelijkheid hebben maar liefst  400 vrijwilligers gebruik gemaakt...

Zodoende kon projectleider Margaret Ariëns van ContourdeTwern met gepaste trots evenzovele cadeaus komen aanbieden in de Boomstraat. Daaronder tal van waardebonnen, die via het digitale platform eerlijk verdeeld zullen worden onder de Quiet-members. Namens hen alvast: iedereen hartstikke bedankt voor dit fantastische gebaar!

In 2018 gaat de webshop van VrijwilligersbedankT weer open op maandag 3 september.

Op de foto: Margaret Ariëns (rechts) en Lisa Mulder (Quiet Tilburg) met een kleine selectie van de door vrijwilligers geschonken cadeaus.