Heb je nog plezier in het vrijwilligerswerk dat je doet? Word je nog voldoende uitgedaagd? Sluit je takenpakket nog aan bij je sterke kanten? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

kom in beweging

In deze training van 5 bijeenkomsten deel je met negen anderen je ervaringen, doe je nieuwe kennis op en kom je tot inzichten over je persoonlijke ontwikkeling. Misschien kom je tot de conclusie dat je huidige vrijwilligersbaan prima bij je past. Maar het kan ook zijn dat je bent uitgeleerd en dat een nieuwe omgeving je stimuleert om andere kanten van jezelf te ontwikkelen.

Je gaat nadenken over jezelf en sparren met andere deelnemers. Je krijgt opdrachten die je meer inzicht geven in je drijfveren en sterke kanten. Daarnaast ga je een aantal organisaties bezoeken om even in de keuken te kijken en te proeven aan de sfeer en misschien nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Na de training, ga je 6 maanden ervaring opdoen in een nieuwe werkomgeving waar je met je persoonlijke ontwikkelplan je sterke kanten verder kunt ontwikkelen.

Interesse

Meer informatie over de inhoud stuur een mail naar receptiekoningshaven@contourdetwern.nl of maak een afspraak voor een intake 013-542 57 29

Wanneer

We gaan starten zodra we voldoende aanmeldingen hebben voor een nieuwe groep. Voor de zomer willlen we de training hebben afgerond.