Goed nieuws: het Oranje Fonds ondersteunt BeChallenged013 (BC013) in de vorm van een aanjaagsubsidie! Projectleider Maria Melis: “Onze positieve aanpak geeft jongeren een enorme boost.” Dat doet zij met een team van enthousiaste, jonge vrijwilligers en stagiair(e)s.

community

BC013 is uitgekozen om deel te nemen aan het voortraject van het Oranje Fonds, met kans op een meerjarige ondersteuning voor het programma “Meer kansen voor jongeren’. BeChallenged013 zorgt ervoor dat jongeren die niet naar school gaan of een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, uitgedaagd worden in hun kwaliteiten en talenten.

Community-gevoel

Het project kenmerkt zich in het bijzonder door de community die het vormt, zo vindt ook Bram: “Ik zat thuis in de ziektewet, had geen structuur en geen ritme. Door BeChallenged013 heb ik dat geleerd en kwam ik terecht in een warm bad. Ik zie nu geen obstakel meer om naar mijn (vrijwilligers)werk te gaan.”

Lees meer over het project en de subsidie op de website van R-Newt: https://r-newt.nl/jongeren/subsidie-voor-bechallenged013/