De vrijwilligers uit de Gemeente Tilburg bedanken we ieder jaar voor hun belangeloze inzet voor onze stad en haar bewoners. In een speciaal daarvoor ingerichte webshop kunnen vrijwilligers een bedankje uitzoeken.

Maak een account aan

Dit jaar is de webshop geopend van maandag 3 september tot en met woensdag 31 oktober 2018. De tegoedbon is tot en met 30 november te verzilveren.
 
Vrijwilligers kiezen via een unieke code een bedankje uit op de website www.vrijwilligersbedankt.nl. Bedankjes in de vorm van een gadget, een uitje, een workshop, een bon of iets anders uit het uitgebreide aanbod. Afgelopen jaar was een groot succes en zijn ruim 10.000 unieke codes uitgereikt aan de vrijwilligers in Berkel-Enschot, Tilburg en Udenhout.

Account aanmaken
Vanaf 1 juni tot en met 30 september kun je als organisatie weer een account aanmaken op www.vrijwilligersbedankt.nl. Op deze website meld je vrijwilligers aan die een code voor een vrijwilligersbedankje willen ontvangen. De exacte werkwijze, instructie en voorwaarden om een bedankje te kunnen bestellen zijn eind mei verzonden. Heb je deze informatie niet ontvangen, kijk dan op de website www.vrijwilligersbedankt.nl of  neem contact op met Pauline Horvers pauline.horvers@tilburg.nl.

Het vrijwilligersbedankje wordt mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren die zorgen voor een divers en breed aanbod op de webshop.