Na een maandenlange voorbereiding van het informeren van vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers, het maken van afspraken met sponsoren en het inrichten van de webshop, is het dan zover: de webshop VrijwilligersbedankT 2018 is geopend!

De webshop is open!

Alle vrijwilligers in de gemeente Tilburg die zijn aangemeld, hebben een unieke code ontvangen. Hiermee kunnen zij een bedankje kiezen uit de webshop van VrijwilligersbedankT. De webshop is dankzij de vele sponsoren weer goed gevuld; van workshops tot een tegoedbon voor koffie met iets lekkers en van een theatervoorstelling tot een goed gevuld cadeaupakket. Voor ieder wat wils dus. De webshop is tot en met 31 oktober open. Tot die tijd kunnen vrijwilligers een bedankje kiezen.

Je vrijwilligers nog niet aangemeld?

Om toegang te hebben tot de webshop moeten vrijwilligers worden aangemeld door de organisatie bij wie ze vrijwilligerswerk doen. Die organisaties kunnen vrijwilligers nog tot en met 30 september aanmelden via de website www.vrijwilligersbedankt.nl  Hier is ook de werkwijze voor het aanmelden te vinden.

 Vragen?

Op de website VrijwilligersbedankT.nl staat een veel gestelde vragenlijst. Je kunt ook een mail sturen naar vrijwilligersbedankt@ContourdeTwern.nl