Wat is NLdoet?
NLdoet is een jaarlijks landelijk evenement waarbij tienduizenden Nederlanders vrijwilligerswerk doen. Iedereen kan meedoen. NLdoet zet de schijnwerpers twee dagen op vrijwillige inzet. Daarmee levert NLdoet een belangrijke bijdrage aan het imago van vrijwilligerswerk, bevordert het maatschappelijke inzet en kan het leiden tot een toename van het aantal vrijwilligers. De beelden heb je waarschijnlijk wel eens op tv gezien: leden van het Koninklijk Huis die koffie schenken in een verzorgingshuis, bomen planten in de natuur of paardrijles geven aan gehandicapten.

jouw NL DOET klus kan maar liefst 400 euro ondersteuning krijgen als je voor 31 januari reageert ….lees verder!

NLdoet in Tilburg

Gemeente Tilburg en ContourdeTwern zorgen er samen voor dat NLdoet extra aandacht krijgt, want wij vinden het belangrijk dat steeds meer mensen kennismaken met vrijwilligerswerk. Door NLdoet kan iedere inwoner ervaren wat vrijwilligerswerk in kan houden. En dat je door het besteden van een paar uren van je vrije tijd al het verschil kunt maken. Meedoen kan individueel, maar ook met een groep: familieleden, collega's, vrienden, medestudenten, etc. Samen kunnen we het verschil maken!

Extra vrijwilligers gebruiken?

Waarbij kun jij extra vrijwilligers gebruiken op 15 en/of 16 maart 2019? Een (extra) activiteit waarbij je handjes nodig hebt? Een klus die al zo lang op de planning staat, maar waarvoor de tijd ontbreekt? Er kan veel. Het gaat niet altijd om grote groepen, je stemt het aantal benodigde vrijwilligers af op jouw wensen. Uiteraard wordt in de lokale media de nodige aandacht besteed aan NLdoet Tilburg. Jouw naam en klus trachten wij daarin zoveel mogelijk mee te nemen. Goede promotie voor vrijwilligerswerk bij jouw organisatie dus!

Vrijwilligersklus aanmelden?

Stuur deze 'checklist aanvraag' volledig ingevuld naar albertrusch@contourdetwern.nl. Neem voor meer informatie contact op met Hans van Loon, Hannie de Kort of Albert Rusch van ContourdeTwern, via hetzelfde e-mailadres of 013 583 99 99.

Of kijk op www.nldoet.nl. Daar staat ook hoe je 400 euro kunt aanvragen om je project te ondersteunen.