De voordrachttermijn is nu geopend!

Ken je een vrijwilliger uit de gemeente Tilburg die het verdient om in het zonnetje gezet te worden omdat hij/zij van onschatbare waarde is voor de samenleving? Iemand die altijd voor anderen klaarstaat of die binnen jouw organisatie hét verschil maakt? Of ben je onder de indruk van een groep vrijwilligers, een vrijwilligersproject of een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Tilburg? En wil je graag je waardering uitspreken aan de voltallige vrijwilligersgroep?

Dan nodigen wij je van harte uit om hen voor te dragen voor één van de vrijwilligersprijzen van de gemeente Tilburg. De speciale voordrachtformulieren vind je hieronder.
Je voordracht(en) kun je insturen tot en met 9 september 2019.


Jongerenvrijwilligersprijs

Deelname van jongeren aan vrijwilligerswerk is belangrijk voor de toekomst. Om vrijwillige inzet onder jongeren nóg meer te stimuleren en te promoten, reiken we daarnaast de Jongerenvrijwilligersprijs uit. Voorgedragen vrijwilligers die geboren zijn in of na 1998 komen automatisch in aanmerking voor deze prijs.

Vrijdag 25 oktober a.s. is de prijsuitreiking. Dan weten we wie de felbegeerde Vrijwilligersprijzen van dit jaar in de wacht hebben gesleept. De feestelijke uitreiking en het bijbehorende prijzengeld worden verzorgd door Interpolis en Rabobank Tilburg en omstreken. Een mooi gebaar van maatschappelijke betrokkenheid!

Meer informatie? Neem contact op met Susan van Schijndel, Adviseur Vrijwilligerswerk bij VrijwilligersTilburg via susanvanschijndel@contourdetwern.nl.

Wij kijken uit naar je voordracht(en)!