.

(bron: collega's van MooiWerk Breda)

Er zijn diverse hulpfondsen en tegemoetkomingen beschikbaar. In onderstaand overzicht zijn de bij ons bekende regelingen opgenomen, uitgesplitst per sector. Een deel van de regelingen is gericht op het in stand houden van een stichting of vereniging. Daarnaast zijn er hulpfondsen gericht op het ondersteunen van initiatieven. 

Algemeen - voor alle sectoren

Rabobank Coöperatief Fonds voor verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven

Rabobank wil in deze hectische tijd hulp bieden aan verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven via het Rabobank Coöperatief Fonds voor. Je kan een beroep doen op dit fonds als je in continuïteitsproblemen dreigt te komen, bijvoorbeeld door het wegvallen van een belangrijk event of activiteit (uitgezonderd zijn zaken als contributie-inkomsten of reguliere horeca-omzet). Ook kan je een aanvraag indienen voor een project of activiteit dat direct gerelateerd is aan de gevolgen van de coronacrisis. Kijk hier voor meer informatie.

Vrijwilligers Tilburg

De adviseurs van Vrijwilligers Tilburg blijven natuurlijk het eerste aanspreekpunt voor regulier advies. Ook voor je vragen over de gevolgen van het coronavirus voor jouw organisatie kun je bij ons terecht. Het zijn bijzondere tijden met veel zorgen en onzekerheid. We werken vanuit huis, maar zijn wel degelijk betrokken! Bel ons of mail ons, ook als je even je hart wil luchten. 


Zorg & Welzijn

Kunst & Cultuur

Natuur & Milieu