Nieuw!

bron: Albert Rusch, Intermediair Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MVO)


Nieuw! Digitale Beursvloer nu van start! Voor alle coronahulp en -aanbod van bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Heel veel maatschappelijke organisaties hebben juist in deze tijd veel (corona gerelateerde) hulp vragen! Daar is nu een nieuw platform voor ontwikkeld waar jullie met al je hulpvragen terecht kunnen. Ik wil jullie dan ook graag informeren over de nieuwe digitale beursvloer. 

 NIEUW NIEUW NIEUW! 

#Coronahulp? Ga naar de digitale beursvloer! Hier komen coronahulp en -aanbod van bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar! 
 

Deze titel zegt het al helemaal. Afgelopen periode heb ik samen met partnerbedrijf CompX gewerkt aan de digitale beursvloer. Deze werkt op precies dezelfde manier als de gewone stenen Beursvloer die jullie allemaal waarschijnlijk kennen maar dan digitaal. Vragers en aanbieders van #coronahulp ontmoeten elkaar op dit nieuwe digitale platform, de zogenaamde Digitale Beursvloer. Vanaf 23 april 2020 kun je hier terecht. Hier een korte instructie hoe je hier je hulpvraag op kunt plaatsen, het is erg eenvoudig, maar bij vragen mail gerust naar info@beursvloertilburg.nl 

 Hoe werkt het voor jou als maatschappelijke organisatie? 

  1. Ga naar www.beursvloertilburg.nl en klik op het #coronahulp logo. Vervolgens kom je op de Digitale Beursvloer terecht.  
  2. Je logt hier in met je bestaande beursvloeraccount. Je hebt hier de mogelijkheid je wachtwoord op te vragen. Heb je nog geen account dan maak je er daar eentje aan door op registreren te klikken. Twijfel je of je een account hebt, klik dan op registreren, het systeem geeft aan – na invulling van de gevraagde gegevens - of je al een account hebt of niet. Indien wel, dan log je daar mee in en vraag je je wachtwoord op. De rest wijst zich vanzelf.
  3. Je plaatst je hulpvraag, die na goedkeuring van ons, gepubliceerd wordt. 
  4. Je kan vervolgens ook op aanbiedingen van bedrijven via een digitaal bericht reageren of zij op jouw hulpvraag.  
  5. Heb je een bericht, dan krijg je daarvan een melding in je eigen mailbox van het opgegeven mailadres in je account (check ook even je spam of ongewenste mail). Wil je de berichten a.u.b. uitsluitend via deze berichtenbox laten verlopen? Via deze berichtenbox kun je ook vragen wat de naam van het bedrijf is. 
  6. Samen met het bedrijf maak je afspraken en als de match/deal gemaakt is, vul je het online matchformulier in.  
  7. Vergeet niet je hulpvraag te verwijderen indien deze niet meer actueel is.  
  8. Kom je tussendoor op de 'gewone', stenen Beursvloer site dan kun je in het menu altijd kiezen voor Digitale Beursvloer om hier terug te keren.
  9. Vragen? Mail gerust via info@beursvloertilburg.nl  

De Digitale Beursvloer is een 'self-servicewebsite' vergelijkbaar met het bekende marktplaats. Wij willen je vragen zelf je hulpvraag te plaatsen, berichten te sturen, matches te maken en je hulpvraag aan te passen of te verwijderen. Vanwege privacywetgeving mogen wij dat niet doen, dan zouden wij het wachtwoord van jouw account moeten hebben. 

 Heel veel succes alvast namens het team Beursvloer Tilburg!