GEANNULEERD | WORDT VERPLAATST: Webinar: In vijf stappen naar geluk, lezing van Walter Vermeer

< Ga terug naar overzicht
Categorie
Overig
Doelgroep
Iedereen
Scholingstype
Lezing
Organisatie
Vrijwilligersacademie Tilburg
Locatie
n.v.t.
Startdatum
28-09-2020
Lestijd
20.00 uur
In een meer dan openhartig verhaal neemt Tilburger Walter Vermeer je mee in zijn zoektocht naar geluk. Als kindje van 4 jaar oud liep Walter brandwonden op in zijn gezicht en hoe vind je dan je weg in het leven? Vijf stappen zijn cruciaal geweest in zijn zoektocht naar zelfvertrouwen en uiteindelijk geluk. Met humor, emotie, interactie en heel veel energie ontdekken we de vijf stappen.

Tijdens zijn lezing zal Walter mogelijk ook voorlezen uit zijn kinderboek “de jongen met het baardje”. Een volledig autobiografisch kinderboek over zelfvertrouwen en geluk. Een lezing die inspireert en motiveert op weg naar geluk.

Aanvullende informatie

Inhoud

In dit verhaal neemt Walter je mee in de fases van zijn leven waarin hij op zijn manier zijn weg heeft gevonden op weg naar geluk, het podium en uiteindelijk televisie. Aan de hand van levendige anekdotes, kwetsbare voorbeelden en interactie met de zaal, wandelt Walter samen met de zaal door zijn leven.

"Dit is het verhaal van Walter, maar eigenlijk is dit het verhaal van ons allemaal. Zelfvertrouwen is vluchtig en iedereen zou er wel iets meer van willen hebben. Hoe doe je dat nou en welke stappen heeft Walter gezet op weg naar zelfvertrouwen. Deze lezing geeft een bijzondere inkijk in het hoofd en het leven van iemand die al ruim 25 jaar met veel succes op het podium staat. De littekens hebben Walter nooit weerhouden om zijn dromen waar te maken. Als kind dacht Walter dat een carrière op het podium en op televisie niet mogelijk zou zijn maar niets bleek minder waar. En dat is precies waar de lezing en het boek over gaan. Deze lezing gaat over durven dromen en over volmondig “ja” zeggen tegen jezelf, over meer van jezelf durven laten zien en de verhoogde kans die dan ontstaat dat succes ook volmondig “ja” gaat zeggen tegen jou." 

Tekenen

Chantal, de vrouw van Walter, doet ook mee in de webinar. Zij zal tegelijkertijd zijn verhaal tekenen. Extra leuk dus!

Over Walter Vermeer

Tilburger Walter Vermeer is zanger, entertainer, personal coach, dagvoorzitter, trouwambtenaar in RTL's Married at First Sight en sinds kort schrijver. Meer info over Walter kun je vinden op https://waltervermeer.nl/

Hoe werkt het?

Meld je hieronder aan. Ongeveer een week van tevoren sturen wij je een link toe. Hiermee krijg jij toegang tot de lezing.

Boek 'De jongen met het baardje'

Onder alle aanmelders verloten we 10 exemplaren van 'De jongen met het baardje', een autobiografisch kinderboek over zelfvertrouwen en geluk.

Vrijwilligerswerk

Wist jij dat vrijwilligerswerk zorgt voor een groter geluksgevoel? Wil jij dat ook ervaren, kom dan eens langs bij een Vrijwilligerspunt bij jou in de buurt of kijk op onze vacaturebank op www.vrijiwilligerstilburg.nl. Met jou samen maken we de wereld mooier!

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 90 plaatsen beschikbaar
Kosten
gratis