V•DAY | Tijd voor Actie

< Ga terug naar overzicht
Categorie
Werken met vrijwilligers
Doelgroep
Vrijwilligerscoördinatoren | Mensen die vrijwilligers begeleiden en aansturen | Bestuurders vrijwilligersorganisaties
Scholingstype
live-uitzending
Organisatie
Vrijwilligers Tilburg
Locatie
n.v.t.
Startdatum
15-10-2020
Lestijd
19:30 uur
Maar liefst 164 maatschappelijk organisaties in de gemeente Tilburg hebben afgelopen maanden deelgenomen aan het kansen- en behoeftenonderzoek van VrijwilligersTilburg. De deelnemende organisaties zijn actief in meer dan 10 verschillende sectoren. VrijwilligersTilburg kan niet wachten om de resultaten met JOU te delen!

Aanvullende informatie

Samen aan de slag

Resultaten die ALLE organisaties aangaan, dus niet alleen de organisaties die de vragenlijst hebben ingevuld. Het zijn de behoeften van jouw organisatie en de kansen die JIJ ziet. En hoe mooi is het om samen met andere organisaties de resultaten te delen, tips te geven, samen naar oplossingen te zoeken, elkaar te versterken en samen te werken aan een optimaal vrijwilligersklimaat in de gemeente Tilburg!

Daarom verzorgt VrijwilligersTilburg donderdag 15 oktober om 19:30 uur een verrassende online V•Day. Tijdens dit evenement bespreken wij op een leuke manier de resultaten, kun jij je inschrijven voor een community om aan de slag te gaan én wordt bekend gemaakt welke respondenten een overheerlijke taart hebben gewonnen!

Wees erbij: Save the date! En hou onze sociale media in de gaten.
Meld je aan om op te hoogte te blijven en om de juiste hyperlink te ontvangen om er bij te zijn.

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 199 plaatsen beschikbaar