Online tuinvogelcursussen

< Ga terug naar overzicht
Categorie
Diversen
Doelgroep
senioren
Scholingstype
E-learning
Organisatie
Vogelbescherming Nederland
Locatie
n.v.t.
Startdatum
01-12-2020
Lestijd
Wil je meer weten over vogels? Dan zijn de online vogelcursussen van Vogelbescherming Nederland vast iets voor jou! De vogellessen zijn samengesteld door ambassadeurs Nico de Haan en Camilla Dreef.
Nico heeft bijna dertig jaar bij Vogelbescherming gewerkt en kent de vogels als geen ander. Camilla is vogelonderzoeker en fervent vogelaar. Samen leren zij je op een andere manier naar vogels te kijken, zodat je er nog meer van kunt genieten! Je kunt kiezen uit twee beginnerscursussen.

Aanvullende informatie

Beginnerscursus Tuinvogels in Nederland

Kijk je weleens nieuwsgierig naar de prachtige vogels die jouw tuin bezoeken? En wil je meer over ze weten? Logisch! Want hoe meer je weet, hoe meer je van ze geniet. In de gratis online cursus leer je in tien boeiende lessen tuinvogels en hun geluiden herkennen. 

Klik HIER om je aan te melden voor deze cursus. 

Beginnerscursus Vogels in Nederland

In tien vogellessen leert u veel vogels en hun geluiden herkennen. Van tuinvogels, bosvogels, weidevogels en watervogels tot vogels van het waddengebied. Een gratis online cursus voor beginners.

U leert bijvoorbeeld hoe u die grote witte vogels uit elkaar kunt houden. Is het nou een lepelaar of een reiger? Met de tips van Nico en Camilla ziet u het voortaan duidelijk. Grijze eenden, fluiteenden en fotomodel-eenden?  De flitsend snelle en prachtige blauwe ijsvogel? Onze nationale trots de grutto, en de tureluur met zijn oranje poten? Ook deze cursus zit boordevol leuke weetjes. En hoe meer u weet, hoe meer er buiten valt te zien en te genieten!

Klik HIER om je aan te melden voor deze cursus.

Aanvullende informatie

Deelnemers
Er zijn 100 plaatsen beschikbaar
Kosten
gratis