Vrijwilliger ouderenzorg Tilburg

Vrijwilliger ouderenzorg Tilburg

Plaats:
De Leij
Categorie:
Gezelschap, Erop uit, Maatjes & buddy's
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

Ben je op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding die je veel voldoening geeft? Word dan vrijwilliger bij Woonlandschap De Leyhoeve. Of je nu veel of weinig tijd hebt, er is altijd wel iets te doen dat bij jou past. Als vrijwilliger lever je een hele waardevolle bijdrage aan het welzijn en welbevinden van onze bewoners die veelal een vorm van dementie hebben. Jouw luisterend oor en persoonlijke één-op-één aandacht betekenen écht heel veel voor hen.

- Wat kun je doen als vrijwilliger? -
We vinden het belangrijk dat de werkzaamheden passen bij wat jij graag doet én bij jouw mogelijkheden. En natuurlijk ook bij de tijd die je ervoor vrij wilt maken. Dat kan een dag per week zijn, maar ook een uurtje per maand. Daarom bespreken we samen met jou je wensen voor vrijwilligerswerk. Past het bij jou om lekker actief bezig te zijn dan kun je wat activiteiten betreft denken aan samen fietsen op de duofiets, een stuk wandelen, winkelen of samen ergens heen gaan. Doe je liever wat rustigere activiteiten, denk dan aan muziek maken, een spelletje doen, een boek (voor)lezen of gewoon wat kletsen en samen thee drinken. Het gaat dus vooral om één-op-één activiteiten. Maar vind je het juist leuk om breed te ondersteunen bij de werkzaamheden in de huiskamers of bij grote(re) activiteiten? Ook dat is mogelijk. Voor ieder wat wils dus!

Natuurlijk word je bij ons ingewerkt en krijg je alle informatie die je nodig hebt om je taken goed uit te kunnen voeren. Kortom: wij zorgen voor professionele ondersteuning, duidelijke afspraken en een vrijwilligersovereenkomst.

- Wat vragen we van jou?-
Niet veel. Alleen dat je warme belangstelling hebt voor ouderen met een vorm van dementie. En dat je er plezier in hebt om tijd met hen door te brengen. That’s all! Een specifieke zorgopleiding of zorgervaring heb je niet nodig.

- Over De Leyhoeve -
Woonlandschap de Leyhoeve is een volledig nieuw en innovatief woonconcept voor 55-plussers. Momenteel hebben wij twee vestigingen: in Tilburg en Groningen. Centraal staan leefplezier, kwaliteit, woongenot en gastvrijheid. Wij bieden een zeer grote verscheidenheid aan reguliere huurappartementen en daarnaast zorg(hotel)suites die van alle gemakken zijn voorzien. Ook beschikt De Leyhoeve over zorgvleugels waar intensieve zorg geleverd wordt aan bewoners met een vorm van dementie. Een aangename omgeving waar mensen – ook als zij ouder worden – ontspannen kunnen blijven wonen. Met als het nodig is thuiszorg of 24-uurs zorg binnen handbereik, zodat zij met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken. Maar ook een plek waar jong en oud heerlijk kunnen eten en drinken in de verschillende sfeervolle horecagelegenheden, en met prachtige ruimtes om te vergaderen of iets te vieren. Kortom: Alles draait hier om genieten. Of het nu gaat om comfortabel wonen voor 55-plussers, een (complexe) zorgvraag of een fijne plek waar mensen heerlijk kunt eten, drinken, vergaderen of vieren? Iedereen is van harte welkom! Woonlandschap de Leyhoeve: Samen aangenaam oud worden.

- Enthousiast? -
Wil je graag aan de slag als vrijwilliger bij De Leyhoeve? Klik dan op de ‘ik wil helpen-button’ en laat je gegevens achter. Wil je eerst meer informatie, neem dan gerust telefonisch contact op.

  • De vraag van Evelien is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VrijwilligersTilburg
  • Evelien heeft eerder via deze website geholpen
  • Evelien heeft geen bedankjes ontvangen
Laat Evelien weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Leyhoeve Zorg b.v.
Geplaatst door:
Profielfoto van Evelien
85% profielsterkte
Bedankt voor het melden
Geplaatst door:
Profielfoto van Evelien
  • De vraag van Evelien is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VrijwilligersTilburg
  • Evelien heeft eerder via deze website geholpen
  • Evelien heeft geen bedankjes ontvangen
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Evelien namens Leyhoeve Zorg b.v.

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Wandelmaatje ouderenzorg Tilburg De Leij Sport & beweging, Erop uit, Maatjes & buddy's