Buddy worden van een nieuwkomer in Tilburg?

Buddy worden van een nieuwkomer in Tilburg?

Tijdsbesteding:
soms
Plaats:
Heikant
Categorie:
Gezelschap, Vluchtelingenondersteuning, Maatjes & buddy's
Tip anderen via:

Wij geloven in een stad waar iedereen erbij hoort. Hopelijk kunnen we ons daar – samen met nog veel meer betrokken inwoners van Tilburg – voor blijven inzetten!

Stichting Buddy to Buddy helpt vluchtelingen uit een isolement te komen. Dit doen we door betrokken inwoners aan vluchtelingen te koppelen. Buddy to Buddy gaat uit van gelijkwaardigheid en organiseert laagdrempelig contact van mens tot mens. Eén persoon kan de link zijn naar onze samenleving en kan daarmee heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan. Maar voor beide kanten is contact een verrijking!

Je wordt voor een periode van 4 maanden gekoppeld aan een nieuwkomer in Tilburg. Jullie ontmoeten elkaar wekelijks. Wat je dan gaat doen, dat bepalen jullie samen: eten, koken, wandelen, sporten, musea bezoeken...

De ronde gaat voor de Nederlanders van start met een informatieavond. Zo heb je een goed beeld van hoe het Buddy-traject vorm krijgt en kunnen wij een zo goed mogelijk passende match maken. Daarna word je uitgenodigd voor het matchingsdiner waar je niet alleen je Buddy maar ook alle andere Buddy's uit jouw ronde ontmoet. De coaches die je tijdens dit traject begeleiden zijn ook bij deze avond aanwezig. Zij zijn je aanspreekpunt tijdens jouw Buddyperiode.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op! Dinsdagavond 14 maart vindt de informatieavond plaats in wijkcentrum De Nieuwe Stede aan de Capucijnenstraat 156. We vinden het fijn als je je vooraf daarvoor aanmeldt. Dat kan via de mail: [e-mailadres verborgen]

  • De vraag van Diana is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VrijwilligersTilburg
  • Diana is eerder via deze website geholpen
Laat Diana weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Buddy worden van een nieuwkomer in Tilburg?" van Diana.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere VrijwilligersTilburg deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Buddy to Buddy Tilburg
Geplaatst door:
Profielfoto van Diana
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Diana
  • De vraag van Diana is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VrijwilligersTilburg
  • Diana is eerder via deze website geholpen