Direct naar de inhoud van deze paginacsrf
VrijwilligersTilburg

BENT U 55+ EN WILT U OPPASSEN OP EEN HOND?

Bent u dol op honden, wandelt u graag en wordt u vrolijk van een viervoeter in uw buurt? Maar wilt u zelf niet (meer) aan een hond beginnen? Via Stichting OOPOEH kunt u (55-plusser) passen op een lieve hond. Hoeveel tijd u hieraan wilt besteden is volledig uw eigen keuze. De meeste van onze oppassers kiezen voor 1 of 2 dagen of dagdelen per week. Maar minder of vaker kan ook. TAAKOMSCHRIJVING Heeft u altijd honden gehad, maar wilt of kunt u er zelf niet meer aan beginnen? Of wandelt u graag maar vindt u dat leuker om samen met een hond te doen? Via Stichting OOPOEH kunt u zich aanmelden als oppas voor een hond in uw buurt. Oppassen is vrijblijvend: u past op wanneer het u uitkomt; in uw online profiel kunt u precies aangeven hoe vaak en wanneer u beschikbaar bent, en op wat voor hond u graag zou willen passen. De hond wordt door het baasje naar u toe gebracht en later op de dag weer opgehaald. U laat de hond vanuit uw eigen huis uit. WAT VOOR KENNIS OF VAARDIGHEDEN ZIJN NODIG? Ervaring met honden is een pre maar geen vereiste. WAT KRIJGT U ERVOOR TERUG? Een kwispelend staartje, onvoorwaardelijke liefde van een hond, een leuk contact met het baasje van de hond en talloze gezellige praatjes op straat. Ook kunt u gratis deelnemen aan de maandelijkse uitjes die Stichting OOPOEH organiseert voor alle OOPOEH’s waardoor u andere hondenliefhebbers (van 55 jaar of ouder) ontmoet. WAT IS DE MEERWAARDE VAN DIT VRIJWILLIGERSWERK? Een oppashond is gezellig en gezond. U bent meer in beweging. U ontmoet meer mensen in de buurt. Een oppashond biedt gezelligheid in huis: U voelt zich minder alleen. U helpt een buurtbewoner met de zorg voor zijn/haar hond zodat hij/zij even de handen vrij heeft. En u geeft de hond alle aandacht die hij/zij verdient. Stichting OOPOEH organiseert bovendien maandelijks leuke uitjes voor de OOPOEH’s waar u kosteloos aan deel kunt nemen. WERKTIJDEN N.v.t. U past op wanneer het u uitkomt. HOE KOMT U IN AANMERKING? Neem contact op met de contactpersoon.

Lees meer

structureel

Binnenstad, De Hasselt, De Reit, Goirleseweg West, Kanaalzone

Maatje, buddy & gezelschap
Dierenverzorging

Beschrijving

Bent u dol op honden, wandelt u graag en wordt u vrolijk van een viervoeter in uw buurt? Maar wilt u zelf niet (meer) aan een hond beginnen? Via Stichting OOPOEH kunt u (55-plusser) passen op een lieve hond.
Hoeveel tijd u hieraan wilt besteden is volledig uw eigen keuze. De meeste van onze oppassers kiezen voor 1 of 2 dagen of dagdelen per week. Maar minder of vaker kan ook.

TAAKOMSCHRIJVING
Heeft u altijd honden gehad, maar wilt of kunt u er zelf niet meer aan beginnen? Of wandelt u graag maar vindt u dat leuker om samen met een hond te doen? Via Stichting OOPOEH kunt u zich aanmelden als oppas voor een hond in uw buurt. Oppassen is vrijblijvend: u past op wanneer het u uitkomt; in uw online profiel kunt u precies aangeven hoe vaak en wanneer u beschikbaar bent, en op wat voor hond u graag zou willen passen. De hond wordt door het baasje naar u toe gebracht en later op de dag weer opgehaald. U laat de hond vanuit uw eigen huis uit.

WAT VOOR KENNIS OF VAARDIGHEDEN ZIJN NODIG?
Ervaring met honden is een pre maar geen vereiste.

WAT KRIJGT U ERVOOR TERUG?
Een kwispelend staartje, onvoorwaardelijke liefde van een hond, een leuk contact met het baasje van de hond en talloze gezellige praatjes op straat. Ook kunt u gratis deelnemen aan de maandelijkse uitjes die Stichting OOPOEH organiseert voor alle OOPOEH’s waardoor u andere hondenliefhebbers (van 55 jaar of ouder) ontmoet.

WAT IS DE MEERWAARDE VAN DIT VRIJWILLIGERSWERK?
Een oppashond is gezellig en gezond. U bent meer in beweging. U ontmoet meer mensen in de buurt. Een oppashond biedt gezelligheid in huis: U voelt zich minder alleen. U helpt een buurtbewoner met de zorg voor zijn/haar hond zodat hij/zij even de handen vrij heeft. En u geeft de hond alle aandacht die hij/zij verdient. Stichting OOPOEH organiseert bovendien maandelijks leuke uitjes voor de OOPOEH’s waar u kosteloos aan deel kunt nemen.

WERKTIJDEN
N.v.t.
U past op wanneer het u uitkomt.
HOE KOMT U IN AANMERKING?
Neem contact op met de contactpersoon.

Praktische informatie

Tijd

Wekelijks 4 tot 16 uur

Locatie

Binnenstad, De Hasselt, De Reit, Goirleseweg West, Kanaalzone

Bijzonderheden

Rolstoeltoegankelijk

Impact

Voor wie

Ouderen

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Tuin, dieren & natuur
Zorg

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Dierenverzorging
Meike
40% profielsterkte

Over Meike

  • Deze vraag is gecheckt door de helpdesk
  • Meike is ingeschreven op Zorgzaam010 sinds 22-07-2016
  • Meerdere positieve matches gemaakt
  • 9 aanbevelingen ontvangen
Hallo lieve team Hij is een goed mens en heeft volledig respect.
Louay
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting OOPOEH

Bent u 55+ en wilt u passen op een lieve hond
Overal

Bent u 55+ en wilt u passen op een lieve hond

Eenmalig · 2 tot 20 uur
Stichting OOPOEH

Bent u dol op honden, wandelt u graag en wordt u vrolijk van een gezellige viervoeter in de buurt? Maar wilt u zelf niet (meer) aan een hond beginnen? Via OOPOEH kunt u (55+) passen op een lieve hond in uw buurt en zo een buurtgenoot helpen met het uitlaten en de verzorging van hun hond. Ga naar de website van Stichting OOPOEH en maak daar (gratis en vrijblijvend) een oppasprofiel aan. Of stuur ons een bericht. Tip: voordat u lid wordt kunt u al zien welke honden er in uw buurt beschikbaar zijn.

WORDT AMBASSADEUR VAN STICHTING OOPOEH!
Tilburg

WORDT AMBASSADEUR VAN STICHTING OOPOEH!

Wekelijks · 2 tot 20 uur
Stichting OOPOEH

Help jij ons de zichtbaarheid van Stichting OOPOEH te vergroten in jouw eigen stad? Zodat nog meer senioren en hondenbaasjes weten van ons bestaan, en we zoveel mogelijk senioren blij kunnen maken met een lieve oppashond uit de buurt! Korte taakomschrijving: Voor Stichting OOPOEH zijn we in Tilburg op zoek naar ambassadeurs die ons willen helpen met het aantrekken van nieuwe OOPOEH’s en hondenbaasjes. Dit kan al vanaf 1 uur per week. Afhankelijk van je wensen wat betreft de invulling van de functie. Uitgebreide taakomschrijving: Stichting Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier (OOPOEH) is opgericht om thuiswonende ouderen (55+) die behoefte hebben aan gezelschap te koppelen aan een vaste oppashond uit de buurt. Veel ouderen zouden graag (weer) een hond hebben maar willen/kunnen de volledige zorg niet meer dragen. Stichting OOPOEH biedt voor hen uitkomst en koppelt ze aan een (oppas)hond uit de buurt zodat ze samen kunnen bewegen en van elkaars gezelschap kunnen genieten. Al wandelend in de buurt ontmoet de OOPOEH weer nieuwe mensen. Stichting OOPOEH is op zoek naar vrijwilligers die in hun eigen stad willen meehelpen om meer naamsbekendheid voor Stichting OOPOEH te genereren en daarmee nieuwe OOPOEH’s en hondenbaasjes aan te trekken. Wij zijn een kleine non-profitorganisatie met een klein kantoor in Amsterdam centrum, en opereren landelijk. De taken van de ambassadeur hangen af van je eigen voorkeuren en mogelijkheden, maar kunnen onder andere bestaan uit: – Foldermateriaal verspreiden en/of bij locaties langsgaan (denk aan: huisartsen, fysiotherapeuten, buurthuizen, dierenartsen, dierenwinkel en trimsalons). – Stichting OOPOEH vertegenwoordigen op beurzen, ouderen-markten, bijeenkomsten met andere maatschappelijke organisaties en/of andere gelegenheden. – Mee-organiseren en begeleiden van uitjes voor de OOPOEH’s. ________________________________________ Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? – Goede beheersing van de Nederlandse taal. – Communicatief en sociaal vaardig. – Affiniteit met ouderen en honden. ________________________________________ Wat krijg je ervoor terug? – Een voldaan gevoel: Je maakt ouderen en honden heel blij! – Zelf in te delen werktijden. – Samenwerking met een enthousiast team. Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk? Door de inzet van vrijwilligers kan Stichting OOPOEH meer ouderen en honden in Amsterdam van elkaars gezelschap laten genieten. ________________________________________ Hoe kom ik in aanmerking? Lijkt het je leuk om ons te helpen? Reageer dan op deze vacature dan nemen z.s.m. contact met je op.

Anderen bekeken ook

Wil jij echt iets betekenen voor een ander?
Bouwmeester, De Hasselt, Groeseind-Hoefstraat, Het Goirke, Kanaalzone, Loven-Besterd, Spoorzone Noord, Theresia

Wil jij echt iets betekenen voor een ander?

Eenmalig of wekelijks · 1 tot 3 uur
ContourdeTwern

Heb jij tijd over, kun je goed luisteren en vind je het leuk om een medebewoner uit Oud-Noord gedurende een langere periode wekelijks een bezoekje te brengen voor een praatje, wandeling of kopje koffie? Dan ben ik op zoek naar jou! Veel mensen hebben behoefte aan sociaal contact en de inzet als maatje geeft veel voldoening. Wij bieden de nodige begeleiding en scholingsmogelijkheden. Meer weten en woon je zelf ook in Tilburg Oud-Noord? Stuur dan een bericht.

Jongeren
Groene vingers gezocht voor tuinklussen
Trouwlaan - Uitvindersbuurt

Groene vingers gezocht voor tuinklussen

Eenmalig of maandelijks · 2 tot 4 uur
VrijwilligersTilburg

Vind je het heerlijk om buiten te werken? Heb je groene vingers en werk je graag in de tuin? Dan is het project “adopteer een tuin” echt iets voor jou! Bij het Vrijwilligerspunt ontvangen wij tuinvragen van wijkbewoners die dit zelf niet geregeld krijgen en geen geld hebben om een bedrijf in te schakelen. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om voor maximaal 1 jaar een tuin te adopteren van een wijkbewoner. Denk aan werkzaamheden als onkruid verwijderen, struiken snoeien, bloemen planten en het gras maaien. Gedurende deze periode ga je 6 tot maximaal 8 keer helpen in de tuin. Wat verwachten wij van jou? Je bent betrouwbaar en vindt het leuk om in de tuin te werken. Kennis van tuinieren is fijn maar niet verplicht. Je kunt zelfstandig werken. Wat kun je van ons verwachten? Wij brengen je in contact met de wijkbewoner die een tuinvraag heeft. Op maat kijken we naar een goede match. In overleg kunnen we kijken of dit iemand is bij jou uit de buurt of juist iemand die in een andere wijk in Tilburg woont. We houden contact om te weten hoe het met je gaat. Meehelpen is leuk omdat: Je heerlijk in de buitenlucht kunt werken Je zelf een zinvolle besteding hebt Je een ander heel blij maakt met jouw hulp Wil je graag meedoen aan het project “adopteer een tuin” of wil je hier meer informatie over ontvangen? Reageer dan op deze vacature.

Jongeren
Taal maakt ons samen
Heikant

Taal maakt ons samen

Wekelijks · 1 tot 3 uur
Het Ronde Tafelhuis

Bij Het Ronde Tafelhuis worden er laagdrempelige taallessen gegeven door onze TaalTeams: vrijwilligers die een ander graag helpen met het leren van de Nederlandse taal. Taal zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot de wereld om je heen: zonder de (plaatselijke) taal te spreken, is het moeilijk om deel te nemen aan de maatschappij. Wil je ons meehelpen om mensen met een andere achtergrond (dan de Nederlandse) meer toegang te bieden tot de Nederlandse samenleving? Onze taalvrijwilligers bieden op laag niveau taallessen aan. Je hoeft dus zelf geen perfect Nederlands te kunnen of leraar zijn om bij ons taalles te geven. Het mooie van het geven van taallessen (individueel of in kleine groepjes) is dat je de ander en zijn/haar cultuur en leven leert kennen. Zo verrijk je je eigen sociale leven dus tegelijkertijd. Het is dus niet alleen maar taal, maar ook leren door in gesprek te gaan met elkaar. Hiervoor is het nodig dat je open staat voor andere mensen en de wereld om je heen.

MENTORSCHAP VERRIJKT JE WERELD
Zorgvlied

MENTORSCHAP VERRIJKT JE WERELD

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Stichting Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant

Stel je voor dat je door ziekte of een beperking niet goed in staat bent om voor je eigen zorgbelangen op te komen. En geen familie hebt die je hierbij kan helpen. Zou jij dan ook niet blij zijn met een mentor? Iemand die jouw wensen en meningen goed verwoordt. Je helpt bij het maken van beslissingen in zorg en welzijn. En jou regelmatig bezoekt om je goed te leren kennen. Corine is dat zeker. Zij is 35 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Zelf beslissingen nemen in zorg en welzijn vindt ze moeilijk. Daarom is zij heel blij met haar mentor Valerie. Als mentor is Valerie de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Corine. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze samen muziek, doen spelletjes en voeren ze gesprek over verschillende onderwerpen. Daarnaast helpt zij haar bij het maken van keuzes over passende dagbesteding, wel of niet opereren etc. Ook zorgt Valerie door overleg met de zorgverleners van Corine dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Voor Corine betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Valerie vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Valerie is een van de 150 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Midden en Noordoost Brabant. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Het mentorschap is een wettelijke beschermingsmaatregel, die de rechtbank instelt. Onze Stichting wordt hiervoor benoemd door de rechtbank en als mentor voer je het mentorschap uit. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Corine zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking!

Scholen benaderen voor sponsoractiviteit
Loven-Besterd

Scholen benaderen voor sponsoractiviteit

Maandelijks · 4 tot 8 uur
stichting Kumbatio

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om scholen te zoeken via internet en van de door jou gemaakte lijst met scholen (lagere/middelbare) enkele te benaderen via mail of telefoon om te bespreken of ze een sponsoractiviteit willen opzetten voor ons als Kumbatio. Hier tegenover staat dat wij een educatieve presentatie geven, zodat ze ook weten waar de sponsoractiviteit bedoeld is, maar ook om inzicht te krijgen hoe goed wij het hier in Nederland hebben als kind. Wil jij je hier tijdelijk of voor langere tijd hiervoor inzetten? - Hou je van regelen en organiseren? - Hou je van deadlines? - Vind je het leuk om scholen te benaderen? - Ben je zelfstandig en leergierig? - Wil jij je graag inzetten voor kinderen in Kenia die ons nodig hebben voor een beter leven? Dan zoeken we jou! Als je ons benadert, laat dan in jouw bericht het volgende weten: 1. je naam 2. je studie/werk 3. je leeftijd 4. je woonplaats 5. waarom jij denkt dat je deze werkzaamheden goed kan uitvoeren We kijken ernaar uit!

Enthousiaste activiteitenbegeleiders gevraagd
De Hasselt

Enthousiaste activiteitenbegeleiders gevraagd

Eenmalig · 64 tot 170 uur
Aktiviteitencentrum Aktieradius

Ik zoek voor een kleine organisatie enthousiaste vrijwilligers die activiteiten willen begeleiden tijdens één van onze vakanties met mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking. Ervaring niet vereist, wel enthousiasme, gezelligheid, humor, behulpzaamheid, initiatief. De activiteiten vinden altijd binnen Nederland plaats tegen een geringe vrijwilligersvergoeding. De periode van uw hulp gaat altijd in overleg.

Gastvrije Tafeldame / Tafelheer
Oerle

Gastvrije Tafeldame / Tafelheer

Wekelijks · 3 tot 6 uur
Geen

Wij zoeken mensen met een warm hart voor onze bezoekers. Onze bezoekers zijn mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) die elkaar ontmoeten in het NAHuis in een ontspannen omgeving. De bezoekers schuiven aan voor een gezellig praatje of spelletje Rummikub, of doen mee aan een georganiseerde activiteit zoals NAH-fit of een taalles. Het ontmoeten/ sociale contacten, en het contact met lotgenoten staat centraal. Onze tafeldames- en heren geven onze bezoekers graag een welkom gevoel! Zij initiëren en begeleiden een activiteit zoals een spel, een goed gesprek of een creatieve activiteit. Maar gaan ook wandelen in de omgeving met een kleine groep of maken samen met een bezoeker een ritje op de duo-fiets. Daarnaast zijn zij fijn gezelschap bij de gezamenlijke lunch. Heb jij een open en positieve houding, en geef je mensen graag een welkom gevoel? Kun je helder en duidelijk communiceren en houd je ook overzicht als het iets drukker is? En ben je wekelijks een paar uur beschikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou om kennis te maken!

Ben jij de chauffeur die wij zoeken?
Theresia

Ben jij de chauffeur die wij zoeken?

Eenmalig of wekelijks · 2 tot 3 uur
De Wever

Bij De Bijsterstede zijn wij zeer dringend op zoek naar vrijwilligers met chauffeurservaring. Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoer van cliënten van en naar de dagbesteding van maandag toe en met vrijdag. Daarnaast assisteer je bij uitstapjes van bewoners van De Bijsterstede. Functie-eisen: - In het bezit van een geldig rijbewijs B - Affiniteit met ouderen en mensen met een beperking - Flexibel inzetbaar en stressbestendig - Een enthousiaste duizendpoot Wij bieden: - Een leuke en zinvolle vrijwilligersfunctie - Een gezellige en dankbare werkomgeving - Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen - Een fijne samenwerking met meerdere chauffeurs - Een training vooraf, zodat je veilig op pad kunt met onze bewoners. Tevens ben je hiervoor verzekerd. - Voor het vervoer van en naar de dagopvang ontvangt u een vergoeding. In overleg met de rest van de chauffeurs maken we een rijschema. De dagen dat je op pad kan zijn van maandag tot en met vrijdag. Je hoeft dus niet elke dag beschikbaar te zijn. Heb je tijd over en wil je graag iets betekenen voor onze cliënten, dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken om in onze rolstoelbus te rijden. Meld je dan nu aan als chauffeur bij De Bijsterstede! Wij kijken uit naar je reactie. Neem voor meer informatie contact met mij op. Vriendelijke groet, Dymphy van Dal

Ledencoördinator - Lymevereniging
Bouwmeester

Ledencoördinator - Lymevereniging

Maandelijks · 2 tot 20 uur
Lymevereniging

Heb jij een passie voor organiseren en ondersteunen? Meld je dan aan als ledencoördinator! Zonder leden geen Lymevereniging, dus daarom willen we hen goed ontvangen, ondersteunen en zorgen dat zij zich gehoord voelen! Kan vanuit huis en bijscholing mogelijk! WAT GA JE DOEN ALS LEDENCOÖRDINATOR? 1️⃣💚 Nieuwe leden welkom heten: Nieuwe leden bedanken, welkom heten en een welkomstpakket toesturen. 2️⃣🙋 Aanspreekpunt voor leden: Een plek zijn waar leden al hun vragen kunnen stellen en om hulp kunnen vragen. 3️⃣📊 Relatiebeheer & tevredenheid inventariseren van leden: Zorgen dat leden zich gehoord en verbonden met de vereniging voelen en zorgen dat mogelijke problemen snel opgepakt kunnen worden. 4️⃣📞 Contact rondom contributie: Leden helpen bij vragen rondom contributie en contact opnemen over niet betaalde contributie. 5️⃣📣 Ledenwerving: Nadenken over wervingsstrategieën en samenwerken met andere afdelingen om deze in te zetten. ✅ VOORDELEN VAN DEZE FUNCTIE 💚 Kan vanuit huis 💚 Tijd zelf indelen 💚 Goede begeleiding 💚 Mogelijkheid tot co-werken 💚 Mogelijkheid tot scholing 💚 Vrijwilligersvergoeding 💚 Onkostenvergoeding 💚 Taken afgestemd op jouw capaciteit 💪 EIGENSCHAPPEN DIE VAN PAS KUNNEN KOMEN: Sociaal & beleefd Klantenservice-mindset Communicatievaardigheid Feedback van vrijwilligers kunnen verwerken Maatwerk kunnen leveren. Elke vrijwilliger met wie je contact hebt is anders. 🙋 Lijkt het je leuk om je in te zetten voor de leden van de Lymevereniging? Stuur ons dan zeker een berichtje! We willen kandidaten ruim de tijd geven om zich aan te melden. Daarom wordt er in februari contact opgenomen met alle kandidaten voor een kennismakingsgesprek.

Mentorschap verrijkt je wereld!
Heikant

Mentorschap verrijkt je wereld!

Eenmalig of maandelijks · 4 tot 6 uur
Stichting Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant

Stel je voor dat je door ziekte of een beperking niet goed in staat bent om voor je eigen zorgbelangen op te komen. En geen familie hebt die je hierbij kan helpen. Zou jij dan ook niet blij zijn met een mentor? Iemand die jouw wensen en meningen goed verwoordt. Je helpt bij het maken van beslissingen in zorg en welzijn. En jou regelmatig bezoekt om je goed te leren kennen. Julia is dat zeker. Zij is 35 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Zelf beslissingen nemen in zorg en welzijn vindt ze moeilijk. Daarom is zij heel blij met haar mentor Thomas. Als mentor is Thomas de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Julia. Hij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze samen muziek, doen spelletjes en voeren ze gesprek over verschillende onderwerpen. Daarnaast helpt hij haar bij het maken van keuzes over passende dagbesteding, wel of niet opereren etc. Ook zorgt Thomas door overleg met de zorgverleners van Julia dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Voor Julia betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Thomas vindt het mentorschap een verrijking van zijn leven. Thomas is een van de 150 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Midden en Noordoost Brabant. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Het mentorschap is een wettelijke beschermingsmaatregel, die de rechtbank instelt. Onze Stichting wordt hiervoor benoemd door de rechtbank en als mentor voer je het mentorschap uit. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Julia zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een match zo dicht mogelijk bij jouw woonplaats • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking!