csrf
VrijwilligersTilburg logo
VrijwilligersTilburg

Hulp voor kleine en grote uitstapjes

Beteken iets voor anderen: Help mensen en draag bij aan een betere samenleving. Ontwikkel Vaardigheden: Leer nieuwe vaardigheden en verbeter je bestaande talenten. Bouw Gemeenschap: Maak deel uit van een geweldige gemeenschap van gelijkgestemde individuen Wij zijn een groep van 6 clienten met een verstandelijke beperking die rolstoel afhankelijk zijn op ASVZ Vincentius Hierdoor kunnen wij eigenlijk nooit met iedereen tegelijk een uitstapje maken simpelweg door te weinig personen. Nu hopen wij op deze manier jouw te vinden om met ons op pad te gaan! Dit kan zijn voor een kop koffie, een wandeling door het dorp, even naar de dierentuin. We kunnen samen kijken wat er bij jou en ons past.

Lees meer

structureel

Udenhout

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Beteken iets voor anderen: Help mensen en draag bij aan een
betere samenleving.
Ontwikkel Vaardigheden: Leer nieuwe vaardigheden en verbeter
je bestaande talenten.
Bouw Gemeenschap: Maak deel uit van een geweldige
gemeenschap van gelijkgestemde individuen

Wij zijn een groep van 6 clienten met een verstandelijke
beperking die rolstoel afhankelijk zijn op ASVZ Vincentius
Hierdoor kunnen wij eigenlijk nooit met iedereen tegelijk
een uitstapje maken simpelweg door te weinig personen.
Nu hopen wij op deze manier jouw te vinden om met ons
op pad te gaan!
Dit kan zijn voor een kop koffie, een wandeling door het dorp, even naar de dierentuin.
We kunnen samen kijken wat er bij jou en ons past.

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 3 uur

Locatie

Udenhout

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Sport & beweging
Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Tilburg

Kaartje voor eenzame ouderen

VrijwilligersTilburg

Bezorg ouderen letterlijk een glimlach door het sturen van een leuk kaartje! Veel ouderen in Nederland voelen zich eenzaam. Een kaartje bezorgt letterlijk een glimlach, en is zo geschreven. Wij zorgen ervoor dat jouw kaartjes terecht komen bij eenzame ouderen in heel Nederland. Stuur jij ook een kaartje naar ouderen? ✅ Het werkt heel eenvoudig: 1. Klik hieronder op 'ik doe mee' 2. Laat je naam en e-mailadres achter (of log in), zo weten wij wie er mee wil doen aan de actie 3. Je ontvangt een adres en tips voor het schrijven en versturen van je kaartje. Dat kan gewoon vanuit huis en mag natuurlijk ook samen met collega's, vrienden of je familie. Hoe meer hoe leuker! Klaar, je hebt iemand een grote glimlach bezorgd! #doing good Ook geschikt als #familievrijwilligerswerk

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Tilburg

Kinderen begeleiden bij schoolprogramma

IVN Instituut voor Natuureducatie

Tijdens natuurbelevingsprogramma Het Bewaarde Land maken vrijwilligers kinderen uit groep 4 t/m 6 op speelse wijze vertrouwd met de natuur. In bomen klimmen, hutten bouwen, kruiden en bessen eten, allerlei planten en dieren leren kennen, sluipspelletjes doen en nog veel meer. Als vrijwilliger hoef je geen wandelende natuurencyclopedie te zijn. Goed met kinderen overweg kunnen is belangrijker. Het Bewaarde Land is een programma van IVN Natuureducatie. Meer informatie: www.hetbewaardeland.nl

Project
Tilburg

Word jij leiding bij KinderVakantieWerk?

Stichting jeugdwerk Berkel-Enschot

Ben jij gepassioneerd over het helpen van kinderen om plezier te hebben, actief te zijn en nieuwe vaardigheden te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! KinderVakantieWerk (KVW) is een leuk evenement waar kinderen samenkomen om te genieten van een week vol beweging, avontuur en vriendschap. Maar om dit magische evenement te laten slagen, hebben we fantastische vrijwilligers zoals jij nodig! Als vrijwilliger bij KVW Berkel-Enschot krijg je de kans om: 🏃‍♂️ Kinderen te begeleiden bij spannende sport- en spelactiviteiten. 🎨 Creativiteit te stimuleren. 🌈 Een glimlach op de gezichten van kinderen te toveren en onvergetelijke herinneringen te creëren! 🤝 Bij te dragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie door middel van positieve interactie en ondersteuning. Maar dat is nog niet alles! Als onderdeel van ons team krijg je ook: 👥 De kans om nieuwe vrienden te maken en deel uit te maken van een hechte groep. 💼 Waardevolle ervaring in het werken met kinderen. 🎉 Een onvergetelijke ervaring die je leven zal verrijken en je hart zal verwarmen. Ongeacht of je ervaring hebt in het werken met kinderen of niet, we verwelkomen iedereen die een positieve houding en enthousiasme meebrengt. We zullen je voorzien van de nodige ondersteuning, zodat je je comfortabel voelt bij je rol als vrijwilliger. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons team en help ons om van de KVW een onvergetelijk belevenis te maken voor alle deelnemende kinderen! Neem vandaag nog contact met ons op om je aan te melden als vrijwilliger en samen iets geweldigs te bereiken! 🌟 Laten we samen een glimlach op de gezichten van kinderen toveren en herinneringen voor het leven creëren! 🌟

05-08-2024 en 4 meer
Tilburg

Haal hier je glimlach op!

Bianca Aart

Zodra de deur opengaat bij mevrouw Pieterse zie je haar grote glimlach, jij brengt haar met jouw auto naar de hobbyclub en meteen zegt ze je ook hoe fijn het is dat je er bent! Wil jij ook de held zijn van een ouder iemand die niet zelfstandig kan reizen? Je leert nieuwe mensen kennen en voert de mooiste gesprekken in de auto. Dankzij jouw inzet komen zij weer vaker buiten de deur en voelen zij zich minder eenzaam! Word vrijwilliger bij AutoMaatje! Jij bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je wilt rijden. Als chauffeur krijg je een onkostenvergoeding van €0,35 per kilometer plus eventuele parkeerkosten. Deze vergoeding wordt meteen betaald door de deelnemer na afloop van de rit. Door chauffeur te worden bij AutoMaatje kun je ook: - Andere chauffeurs ontmoeten en ervaringen uitwisselen - Gratis trainingen volgen tijdens bijeenkomsten of online - Jaarlijks een bedankmoment met presentje vanuit de organisatie verwachten Contact: Meld je aan als vrijwilliger via deze website door te reageren op dit bericht. Je bent welkom in ons team!

Eenmalig
Tilburg

GEZOCHT: leuke mensen...

ContourdeTwern

Wij zoeken mannen of vrouwen voor diverse werkzaamheden. Hieronder staat van alles genoemd, schrik niet, je hoeft echt niet alles te kunnen hoor! * Bar: koffie/thee zetten en schenken, drankjes uitschenken, schoonhouden van het bargedeelte en koelingen. * Keuken: inkopen voor de tosti's, klaarmaken tosti's, maken van een lekkere soep en het schoonhouden van de keuken en de afwas. * Gastheer/gastvrouw: ontvangen van de bezoekers met een glimlach en een vriendelijk woordje. Schoonhouden van de ontmoetingsruimte. * Receptie: telefoon aannemen, mensen te woord staan en helpen. * Klussen: Kleine karweitjes in en rond het gebouw. We kijken samen WAT er bij jou past en op welke momenten van de week. Een beetje maatwerk dus. Nieuwsgierig? Stuur mij gewoon een berichtje en ik neem contact met je op. Tot snel!

Structureel
(kleine) groepen
Tilburg

Wil jij iets betekenen voor een ander?

ContourdeTwern Noord

Als sociaal werker voor het maatjesproject in Tilburg Noord zoek ik maatjes voor verschillende bewoners. Het gaat dan bv om samen wandelen, een kopje koffie met een praatje en/of spelletje, een boodschap doen of samen erop uit. Door jouw aanwezigheid en ondersteuning ben je heel waardevol! Wij bieden jou begeleiding, gratis deelname aan cursussen, themabijeenkomsten en bijeenkomsten met andere maatjes, onkostenvergoeding en een jaarlijks bedankje. Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact met mij op.

Structureel
Tilburg

Vissen in de forelvijver

Inge

Je vindt vissen leuk! Je begrijpt dat dit een hele ochtend in beslag neemt. Een heerlijk zen moment. Jullie rijden, of samen, of ieder voor zich naar de forelvijver in Oirschot. De activiteit duurt de hele ochtend. Van 's ochtends vroeg tot 13:30 uur. Het is altijd op een vrijdag. Deze meneer is 83 jaar en zit vol grapjes. Ook weet hij veel over de natuur. Het zal dus een gezellige ochtend worden. Meneer zelf gaat iedere vrijdag, en vindt het heel gezellig als er iemand meegaat. Jij bepaalt hoe vaak je aansluit.

Project
Tilburg

Wij hebben 's avonds JOUW hulp nodig!

ContourdeTwern

Zit jij 's avonds wel eens naar de tv te staren en denk je: "Had ik maar iets om handen". Dat kan, want onze avond beheerder zoekt hulp!! Als beheerder van een wijkcentrum wil je gewoon NIET alleen staan, want soms is het rustig en dat is saai. Maar het kan ook behoorlijk druk zijn en dan red je het gewoon niet alleen. Stel jij wilt komen helpen, wat is er dan voor jou te doen? Je belangrijkste taak is meehelpen achter de bar. Maar als avondploeg zorg je er ook voor dat alles netjes achterlaten wordt voor de volgende dag. En als allerlaatste controleer je het gebouw en sluit je samen af. Het gaat hier over avond werkzaamheden tussen 18:00-23:00. Welke avond...dat gaat in overleg. Iets voor jou? Neem dan contact met me op, ik spreek je graag!

Structureel