Ook dit jaar ontvangen vrijwilligers uit de gemeente Tilburg een bedankje voor hun belangeloze inzet voor de stad en haar inwoners. In een speciaal daarvoor ingerichte webshop kunnen vrijwilligers een presentje uitzoeken. Dit jaar is de webshop geopend van 5 november tot en met 16 december. De tegoedbon is tot en met 31 januari 2010 te verzilveren.

Van leuk gadget tot workshop

Vrijwilligers kiezen via een unieke code een cadeautje uit de website www.vrijwilligersbedankt.nl.
Bedankjes in de vorm van een gadget, een uitje, een workshop, een bon of iets anders uit het uitgebreide aanbod. Afgelopen drie jaren was de actie een groot succes. Er zijn jaarlijks duizenden unieke codes uitgereikt aan de vrijwilligers in de stad. 

Hoe werkt het?

Vanaf 2 oktober tot en met 8 november kun je als organisatie weer een account aanmaken op www.vrijwilligersbedankt.nl. Op deze website meld je vrijwilligers aan die een code voor een vrijwilligersbedankje willen ontvangen. De exacte werkwijze, instructie en voorwaarden om een bedankje te kunnen bestellen zijn terug te vinden op de website. Lees meer

Sponsoren 2019

Het vrijwilligersbedankje wordt mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren die zorgen voor een divers en breed aanbod op de webshop.