Verkiezing Vrijwilligersprijzen gemeente Tilburg: waardeer vrijwilligers juist nú!

De coronacrisis heeft het afgelopen half jaar heel duidelijk laten zien hoe belangrijk en onmisbaar het werk van vrijwilligers is. Waar zouden we zijn zonder deze vrijwilligers? Daarom is het juist nú extra belangrijk om de waarde van het vrijwilligerswerk te erkennen en te waarderen. Uiteraard geldt dit ook voor vrijwilligers die zich vóór het coronatijdperk hebben ingezet, ook hun vrijwillige inzet is van groot belang voor onze stad.  

Meld jouw kanjers aan voor een van de drie Tilburgse vrijwilligersprijzen: vrijwilliger van het jaar, vrijwilligersorganisatie van het jaar en de Jongerenvrijwilligersprijs. Maak hiervoor gebruik van de speciale voordrachtformulieren. Je voordracht(en) moet(en) uiterlijk 23 oktober bij ons binnen zijn. 

Uit alle inzendingen selecteert een deskundige jury drie vrijwilligers en drie organisaties. Deze genomineerden worden zaterdag 7 november bekend gemaakt in het Brabants Dagblad. Daarna kunnen alle inwoners uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout eenmaal hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie. Bij de Jongerenvrijwilligersprijs is geen stemronde, de winnaar in deze categorie wordt direct door de jury bepaald. 

 Op de Nationale Vrijwilligersdag, maandag 7 december, weten we wie de vrijwilligersprijzen van dit jaar in de wacht hebben gesleept. De feestelijke uitreiking wordt verzorgd door Interpolis en Rabobank Tilburg en omstreken.