* Vooraankondiging filmpjes

Klik HIER 

* Gast story-teller Harry Slagman

Klik HIER

* Film 1, 26 oktober 2020

.

De afgelopen maanden heeft VrijwilligersTilburg een kansen- en behoeftenonderzoek gehouden onder maatschappelijke organisaties in de gemeente Tilburg. Wij kunnen niet wachten om de resultaten met JOU te delen! Resultaten die ALLE organisaties aangaan, dus niet alleen de organisaties die de vragenlijst hebben ingevuld. Het zijn de behoeften van jouw organisatie en de kansen die JIJ ziet. En hoe mooi is het om samen met andere organisaties de resultaten te delen, tips te geven, samen naar oplossingen te zoeken, elkaar te versterken en samen te werken aan een optimaal vrijwilligersklimaat in de gemeente Tilburg!

VrijwilligersTilburg ​organiseert ​naar aanleiding hiervan een week lang V•Day in jouw mailbox. Op donderdag 15 oktober trappen we af met een welkomstfilmpje. Na de herfstvakantie ontvang je vijf dagen achter elkaar 's ochtends een e-mail met daarin een kort filmpje waarin we de resultaten van het onderzoek delen en deze bespreken met enkele vrijwilligersorganisaties en een adviseur.

Na afloop van elk filmpje kun jij je inschrijven voor een community om samen met andere organisaties aan de slag te gaan met een vraagstuk/thema dat relevant is voor jouw organisatie. En natuurlijk maken we bekend welke 10 deelnemers aan het onderzoek een overheerlijke taart hebben gewonnen!

Meld je aan om voor deze inspirerende mailings en/of voor deelname aan één van de vele werkgroepen (community's).

Meld je aan voor een community

Een community is een werkgroep waarin we samenwerken aan een thema of een knelpunt. Elke community wordt geleid door een gastheer of gastvrouw. De deelnemers gaan samen aan de slag om het thema dat speelt binnen hun eigen organisatie aan te pakken. Door kennis en ideeën te delen komen we samen vooruit.

Je kunt je aanmelden voor de volgende community's: