Over WeHelpen Tilburg

Ken jij WeHelpen Tilburg al?
Op die website kun je informele hulp vragen en aanbieden. Als je een lift naar het ziekenhuis zoekt bijvoorbeeld. En wanneer je ermee geholpen bent als iemand wat boodschappen voor je meeneemt omdat je zelf tijdelijk slecht ter been bent.

Maar ook als je iemand anders een handje wilt helpen. Bijvoorbeeld als je jouw groene vingers wilt gebruiken om iemands heg te snoeien. Of omdat het een kleine moeite is om de hond van de buurvrouw een keer uit te laten.

Al vele Tilburgers hebben zich aangesloten. Mantelzorgers, vrijwilligers en die mevrouw verderop. Want iemand helpen die dat nodig heeft, dat doe je graag.

Gratis

Doen al die mensen dat kosteloos?
Ja! De website is gratis. Iedereen kan zich aanmelden.

Naar de website van WeHelpen Tilburg

Heb je een vraag over WeHelpen?

Heb je ondersteuning nodig bij het aanmelden? Of heb je vragen over het gebruik van de website? Dan kun je terecht bij het Vrijwilligerspunt bij jouw in de wijk

Vrijwilligers helpen je daar graag met het aanmaken van een profiel of het formuleren van je hulpvraag.

Je kunt ook contact opnemen met het AdviesPunt van ContourdeTwern,
via email of bel met: 013 549 86 46

Ga je liever zelf aan de slag?

Op de website van WeHelpen kun je alles lezen over wat WeHelpen is, hoe het werkt, hoe je het veilig gebruikt. En lees je verhalen van gebruikers. Download er alle handleidingen die je nodig hebt of blader door de 'veel gestelde vragen'.